Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie moge wysłać paczek przez Allegro Poczta, czy Allegro może cos z tym zrobić ?
Już rozwiązany 😄
W końcu się dokręciły.
@AGLOPRIMA2 dziękuję za sygnał, skonsultuję to, ale potrzebuję numer zamówienia przy którym ten problem występuje.
Było nadaj wiele:
34483e95-d753-11ec-b782-a1e2fba849eb
Wyświetla mi się taki komunikat mimo że posprawdzałam dane zamówienia itd. i dalej to samo. Co zrobić ?
@robotkowo13 Podaj proszę numer zamówienia, którego dotyczy ten problem.
adc2c62e-f3c6-11ec-aa14-1728cd93dc7f
Równiez mam problem z nadaniem przez DPD, podaje numer zamowienia " 528d18d1-f5e4-11ec-96c6-3566645d272e "
@Art-tusz Czy u Ciebie również pojawia się komunikat o niepoprawnych danych autoryzacyjnych?
@nat_not u mnie pojawia się komunikat o niepoprawnych danych autoryzacyjnych
nr zamówienia: adc2c62e-f3c6-11ec-aa14-1728cd93dc7f
@robotkowo13 U Ciebie dyspozycja została odrzucona przez API Poczty Polskiej. Prezentowany błąd jest komunikatem od przewoźnika. Sprawdź proszę dane logowania w elektronicznym nadawcy (https://e-nadawca.poczta-polska.pl/) i jeśli zajdzie potrzeba popraw dane w ustawieniach Wysyłam z Allegro.
taki komunikat sie pojawia i nic nie mozna zrobic " Błąd przetwarzania Przewoźnik nie obsługuje podanego kodu pocztowego "
taki komunikat sie pojawia i nic nie mozna zrobic " Błąd przetwarzania Przewoźnik nie obsługuje podanego kodu pocztowego "
@Art-tusz Na tym etapie zespół techniczny nie potwierdził błędu. Czy możesz przesłać zrzut ekranu z widokiem zgłszanego problemu?
cały czas to samo, od rana próbuje
@Art-tusz Dziękuję, przekazałam już Twoje zgłoszenie do zespołu technicznego, więc badamy już ten problem. Przepraszam za wszelkie niedogodności.
@Art-tusz Twój problem może być spowodowany samą nazwą miejscowości. Klientka wpisała miejscowość Kowala, a to prawdopodobnie jest miejscowość w województwie świętokorzyskim o zupełnie innym kodzie. Dla kodu 26-624 wyświetla się miejscowość Kowala-Stępocina. Dlatego spróbuj proszę edytować nazwę miejscowości przy kodzie i daj znać, czy problem z nadaniem nadal występuje.
nic nie pomogło dodatkowo mam identyczną sytuacje w dwóch innych zamówieniach, wiec mysle ze to wina po waszej stronie.
@Art-tusz Dziękuję, jeśli chodzi o zamówienie numer 5537e621-f5e7-11ec-8f72-