Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie moge wysłać paczek przez Allegro Poczta, czy Allegro może cos z tym zrobić ?
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
U mnie również ten sam problem 🙄
U mnie to samo
Zmieniłam adres dostawy, na prośbę klienta i wyskakuje mi taki komunikat : Błąd przetwarzania Nie można zamówić podjazdu dla wybranej paczki: Wystąpił błąd komunikacji z API przewoźnika . wysyłka kurier pocztex
U mnie od rana nie można wygenerować etykiety nawet bez żadnej edycji danych, chyba coś z pocztą polską się zepsuło
czekam az allegro na whatsup sie odezwie, moze oni pomogą....
@musicman76 Może, ale najpierw poproszę o informację na czym dokładnie polegają problemy i numer zamówień, których dotyczą. Nie mamy narzędzia Allegro Poczta, czy chodzi o nadawanie przesyłek przez Wysyłam z Allegro?
Potwierdzam, aktualnie mogą występować problemy z nadawaniem przesyłek do Poczty Polskiej. Nasz zespół działa już w tej sprawie. Przepraszamy za niedogodności.
u mnie poszło!
to samo mam dzis i nie moge nadac paczka pocztex 😞
Przez InPost także znów jest problem!
w zeszły poniedziałek to samo było :///
Po wpisaniu wszystkich danych i przejściu do ostatniego etapu czyli kinięciu "zamawiam" wyskakuje błąd
"Błąd przetwarzania. Nie można zamówić podjazdu dla wybranej paczki:Wystąpił błąd komunikacji z API przewoźnika".
Nie mam pojęcia co może być przyczyną.
@Clothes_Store_24 5 minut(y) temu moderator potwierdził problem
Potwierdzam, aktualnie mogą występować problemy z nadawaniem przesyłek do Poczty Polskiej. Nasz zespół działa już w tej sprawie. Przepraszamy za niedogodności.
Nie mogę nadać paczek Pocztą Polską. Pomimo tego , że sama doręczam paczki do UP to wyskakuje informacja, że :nie można zamówić podjazdu dla wybranej paczki: wystąpił błąd komunikacji z API przewoźnika. Paczki czekają od soboty na nadanie. Proszę o pomoc. Dziękuje i pozdrawiam.
Dziękuję i czekam .
Przy próbie wygenerowania etykiet z nadaję z allegro pojawia się komunikat:
"Nie można zamówić podjazdu dla wybranej paczki: Wystąpił błąd komunikacji z API przewoźnika". Nie chcę zamawiać kuriera, osobiście nosze przesyłki do punktów nadania. Sprawa dotyczy oferty nr 11920884346. Bardzo proszę o pilną odpowiedź, bo chcę dzisiaj nadać przesyłkę. Próbowałam nadać kilkukrotnie, niestety wciąż pokazuje mi się ten sam komunikat. Pozdrawiam Sławomir Dybowski
Przy próbie wygenerowania etykiet z nadaję z allegro pojawia się komunikat:
Przez co nie mogę wygenerować etykiet i nadać paczek dwóch różnych zamówień poprzez Allegro Pocztex. Co zrobić?
Proszę o pomoc @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Franelka @robotkowo13 Czy problem z nadaniem jest nadal u Was aktualny?