Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie moge wysłać paczek przez Allegro Poczta, czy Allegro może cos z tym zrobić ?
Błąd nadal nie usunięty, nie mogę wysłać zamówień, klienci czekają... kiedy w końcu sie z tym uporacie ?
@Art-tusz przykro mi, ale nie mam jeszcze dla Ciebie odpowiedzi. Dział techniczny jeszcze nie poinformował nas o rozwiązaniu problemu, więc pozostaje mi poprosić Cię jeszcze o cierpliwość. Gdy tylko otrzymam informację w tej sprawie, wrócę tutaj.
@Art-tusz Dostaliśmy odpowiedź, z której wynika, że próbujesz zamówić usługę Allegro One Kurier z odbiorem w Stalowej Woli. Ten przewoźnik nie świadczy tam usług. Na tej stronie możesz sprawdzić dostępność. Zgłaszany problem nie jest więc błedem technicznym.
rozumiem, co do tej przesyłki już wszystko wiem, ale są jeszcze dwie na DPD, których nadal nie mogę wygenerować. Dzisiaj doszły trzy kolejne z którymi mam ten sam problem.
@Art-tusz Niestety jeszcze nie mamy odpowiedzi w tej sprawie.
To są chyba żarty żeby przez 3 dni nie można było naprawić błędu. Mam kolejne zamówienia z wysyłką Dpd i nie mogę generować etykiet, czy ktoś w ogole zajmuje sie tą sprawą??
kolejne numery zamówień których nie moge zrealizować
U mnie na szczęście wszystko działa, ale w takiej sytuacji rozumiem, że to Allegro odpowiada przed klientem, że przesyłki nie dostał? @nat_not ?
@Art-tusz Cześć. Czy wciąż pojawia się ten sam komunikat? Możesz wrzucić zrzut ekranu?
Tak cały czas jest ten sam komunikat, screen jest wrzucony wyżej…
@AGLOPRIMA2 Weryfikujemy gdzie tkwi błąd. Jeśli jest to rzeczywiście problem z naszym narzędziem, będziemy się kontaktować w tej sprawie ze Sprzedającym.
Znaczy wiedza tajemna...
nadal nic nie wiadomo ?
@Art-tusz Powinieneś otrzymać od nas wiadomość mejlową w tej sprawie. Problem wynika z faktu, podałeś niepoprawny kod pocztowy w Książce adresowej (zakładka Zamówienia). Wcześniej miałeś kod 37-470 Zaklików, teraz jest 35-450 Stalowa Wola.
Czekam na maila, bo nie przypominam sobie żebym zmieniał cokolwiek w adresie, a tak z dnia na dzień przestało działać.
@Art-tusz W takim razie sprawdzimy dokładnie zmiany jeśli chodzi o książkę adresową i wrócę do Ciebie jeszcze z informacją, gdy dostanę szczegóły.
Kolejny dzień problem nie usunięty, czy to naprawdę aż taki błąd ze tak cieżko go sprawdzić i usunąć ? Klienci zakładają dyskusje wysyłki są opóźnione i spada moja jakość sprzedaży czy Allegro może coś zrobić ?
Czy uzyskam w końcu informacje kiedy bede mógł normalnie wygenerować etykiety i wysłać zamówiony towar ?????
Ile mam jeszcze czekać na odpowiedz ?