anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jest znów problem nie można wysyłać paczek przez Allegro

MAMY ROZWIĄZANIE!
musicman76
#12 Orędownik#

Nie moge wysłać paczek przez Allegro Poczta, czy Allegro może cos z tym zrobić ?

oznacz moderatorów
64 ODPOWIEDZI 64
Art-tusz
#7 Wielbiciel#

Błąd nadal nie usunięty, nie mogę wysłać zamówień, klienci czekają... kiedy w końcu sie z tym uporacie ? 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Art-tusz przykro mi, ale nie mam jeszcze dla Ciebie odpowiedzi. Dział techniczny jeszcze nie poinformował nas o rozwiązaniu problemu, więc pozostaje mi poprosić Cię jeszcze o cierpliwość. Gdy tylko otrzymam informację w tej sprawie, wrócę tutaj. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Art-tusz Dostaliśmy odpowiedź, z której wynika, że próbujesz zamówić usługę Allegro One Kurier z odbiorem w Stalowej Woli. Ten przewoźnik nie świadczy tam usług. Na tej stronie możesz sprawdzić dostępność. Zgłaszany problem nie jest więc błedem technicznym.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Art-tusz
#7 Wielbiciel#

rozumiem, co do tej przesyłki już wszystko wiem, ale są jeszcze dwie na DPD, których nadal nie mogę wygenerować. Dzisiaj doszły trzy kolejne z którymi mam ten sam problem. 

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Art-tusz Niestety jeszcze nie mamy odpowiedzi w tej sprawie.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Art-tusz
#7 Wielbiciel#

To są chyba żarty żeby przez 3 dni nie można było naprawić błędu. Mam kolejne zamówienia z wysyłką Dpd i nie mogę generować etykiet, czy ktoś w ogole zajmuje sie tą sprawą??

oznacz moderatorów
Art-tusz
#7 Wielbiciel#

kolejne numery zamówień których nie moge zrealizować

3b6b4af1-f77e-11ec-a857-5d8b959c4e37

b1646491-f700-11ec-a148-8df00b3eaf56

522a29e1-f6f8-11ec-8914-f72759e6cc09

c68f29d0-f6d9-11ec-aaa6-d52302915bb5

68516181-f616-11ec-b5b0-0b3ee1a35253

oznacz moderatorów
AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel#

U mnie na szczęście wszystko działa, ale w takiej sytuacji rozumiem, że to Allegro odpowiada przed klientem, że przesyłki nie dostał? @nat_not ?

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Art-tusz Cześć. Czy wciąż pojawia się ten sam komunikat? Możesz wrzucić zrzut ekranu? 

oznacz moderatorów
Art-tusz
#7 Wielbiciel#

Tak cały czas jest ten sam komunikat, screen jest wrzucony wyżej…

oznacz moderatorów
AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Ponawiam moje zapytanie, bo chyba @ko_alka "nie zauważyła"

U mnie na szczęście wszystko działa, ale w takiej sytuacji rozumiem, że to Allegro odpowiada przed klientem, że przesyłki nie dostał?

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@AGLOPRIMA2 Weryfikujemy gdzie tkwi błąd. Jeśli jest to rzeczywiście problem z naszym narzędziem, będziemy się kontaktować w tej sprawie ze Sprzedającym. 

oznacz moderatorów
AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel#

Znaczy wiedza tajemna...

oznacz moderatorów
Art-tusz
#7 Wielbiciel#

nadal nic nie wiadomo ?

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Art-tusz Powinieneś otrzymać od nas wiadomość mejlową w tej sprawie. Problem wynika z faktu, podałeś niepoprawny kod pocztowy w Książce adresowej (zakładka Zamówienia). Wcześniej miałeś kod 37-470 Zaklików, teraz jest 35-450 Stalowa Wola. 

oznacz moderatorów
Art-tusz
#7 Wielbiciel#

Czekam na maila, bo nie przypominam sobie żebym zmieniał cokolwiek w adresie, a tak z dnia na dzień przestało działać.

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Art-tusz W takim razie sprawdzimy dokładnie zmiany jeśli chodzi o książkę adresową i wrócę do Ciebie jeszcze z informacją, gdy dostanę szczegóły.

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Art-tusz
#7 Wielbiciel#

Kolejny dzień problem nie usunięty, czy to naprawdę aż taki błąd ze tak cieżko go sprawdzić i usunąć ? Klienci zakładają dyskusje wysyłki są opóźnione i spada moja jakość sprzedaży czy Allegro może coś zrobić ?

oznacz moderatorów
Art-tusz
#7 Wielbiciel#

Czy uzyskam w końcu informacje kiedy bede mógł normalnie wygenerować etykiety i wysłać zamówiony towar ?????

oznacz moderatorów
Art-tusz
#7 Wielbiciel#

Ile mam jeszcze czekać na odpowiedz ?

oznacz moderatorów