anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odpowiedzi na wiadomości klientów - co się podziało?

atechnik_sklep
#13 Ambasador#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  
Z radością dziecięcia wchodzę dzisiaj na "jakość mojej sprzedaży" a tu zonk, mniej o prawie 100 pkt.
Zasmucony wielce tym faktem spoglądam w zestawienia i moim zdumionym oczom ukazuje się informacja jak poniżej z tym, że nie ma ona nic wspólnego z rzeczywistością bo pytania i odpowiedzi były. No to o co chodzi i skąd takie wartości?

W arkuszu "zestawienia" widnieje tylko jedna pozycja - a co z pozostałymi? Ulotniły się?

atechnik_sklep_0-1688971322464.png

atechnik_sklep_1-1688971827202.png

atechnik_sklep_2-1688971880055.png

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

kostas11
#21 Demiurg#

@atechnik_sklep przestań się tym przejmować bo ostatnio zamiast skupiać się na zarabianiu, czy obsłudze klientów, tracimy czas na bzdurne i nikomu nie potrzebne zmiany i zmiany do zmian, śledzenie, pilnowanie czasów itp. szkoda życia na to 😄

Ja już dawno przestałem zaglądać w te statystyki i lepiej mi z tym 😉

________
Κώστας
oznacz moderatorów

atechnik_sklep
#13 Ambasador#

Chyba Allegro faktycznie uczy nas by mieć na to wywalone!

Dziękujemy Ci Allegro (parafrazując pewną, swego czasu bardzo popularna, reklamę)!

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@atechnik_sklep czy mam wyjaśniać problem, który zgłosiłeś? 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

atechnik_sklep
#13 Ambasador#

@_HolaOla_ Jeśli możesz to sprawdź co się podziało bo nie ma nowych statystyk a w zestawieniu z 8 lipca jest tylko jedna pozycja.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@atechnik_sklep jakie konkretnie dni, poza 8 lipca, mam sprawdzać? 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

atechnik_sklep
#13 Ambasador#

Nie jakie dni ale dlaczego nie ma zapytań i odpowiedzi w zestawieniu i dlaczego ostatnie dostępne zestawienie jest z 8 lipca a nie ma z kolejnych dni?

Zapytania przykładowo z dnia np. 4 lipca, 22 czerwca, 12 lipca a ani śladu po nich w statystykach, których też nie ma aktualnych.

atechnik_sklep_0-1689235996509.png

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@atechnik_sklep już działam w Twojej sprawie. Jak tylko dostanę informacje, dam znać 🙂 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@atechnik_sklep a nie są to przypadkiem kontynuacje poprzednich wiadomości, które się nie liczą do statystyk ? 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

atechnik_sklep
#13 Ambasador#

Sprawdziłem, część nie jest kontynuacją to nowe wiadomości od osób, z którymi wcześniej nie komunikowałem się.
No ale rzecz w tym, że ani nie ma tych zdarzeń w statystykach ani też nie ma aktualnych statystyk.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@atechnik_sklep sprawdziliśmy dokładnie Twoje statystki i dostałam już potwierdzenie od ekipy technicznej, że w przeciągu ostatniego miesiąca otrzymałeś same pytania do zamówień, a nie ofert, więc stan jest jak najbardziej prawidłowy, bo tych do zamówień nie liczymy (tylko te do oferty). Co prawda jest jedno pytanie z dzisiaj, ale w raporcie będzie widoczne dopiero jutro. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów