Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
też mam ten problem, widzą coś takiego podczas płacenia
Oszustwo na podstawiony dowód zapłaty?
@74888213 już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją.
6b13393e-0180-47d3-bdf5-b988bc99db05
Ludzie od wczoraj czy przedwczoraj piszą, że zapłacić nie mogą....
Dokładnie. Od 19.08 nie przeszła ani jedna płatność. Aktualnie mam coś około 20 ( a może już więcej ) płatności tzw. rozpoczętych. I nie pociesza mnie że znają problem i pracują nad jego usunięciem.
@AnnaG-Antyki @cztery_bez_atu kwestię problemów z płatnością już weryfikujemy. Wrócimy do was z informacją w tej sprawie.
Widziałem jakiś wpis tylko o allegro lokalnie. U mnie niema nawet informacji, że ktoś kupił i próbował zapłacić. Na 3 kontach wczoraj sprzedałem 2 przedmioty. Coś musi być nie tak.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Od wczorajszego dnia nie dochodzą do mnie żadne płatności. Jest zakończone kilka aukcji ze statusem Płatność rozpoczęta. Ludzie do mnie dzwonią że nie mogą zapłacić gdyż otrzymują komunikat że Płatność nie udała się, i nie mogą nawet jej anulować. Nic w ustawieniach nie było zmieniane od co najmniej 5 lat. Co obstawiacie?
Próba włamu na konto Allegro czy do banku.
@cztery_bez_atu Jeśli klienci mają problemy z opłaceniem zamówień, powinni się z nami skonatktować bezpośrednio. Wtedy będziemy mogli sprawdzić co jest przyczyną nieprawidłowości.
@nat_not Proszę to napisać kupującym. Oni to mają w ....głębokim poważaniu. Chcą zapłacić za to co kupili i otrzymać to jak najszybciej. Myśli Pani że sprawia mi przyjemność tłumaczenie się z tego że system nie działa tak jak powinien? Póki co sprzedaże od 19.08 są nie opłacone, ale prowizje oczywiście naliczone.
Ja obstawiam raczej ( z jęz polskiego ) bursztynowe złoto reaktywacja
Cześć @cztery_bez_atu, podaj proszę przykłady zamówień/ofert, gdzie taka sytuacja wystąpiła.
@matt_rose Bardzo proszę:
1ec74120-7d17-11f0-8363-894d218be451
5526e0e0-7f83-11f0-baaf-1b3feb3b2100
997886d0-7f66-11f0-a5ab-5d361e639879
179c6ef0-7f4e-11f0-83fb-ff3939f0cd3f
b1d59e50-7e91-11f0-8fef-453e4e07439f
Wystarczy, czy wklejać dalej ?
@cztery_bez_atu wystarczy 😉 Już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją.
@Syrena_zT Od 4 dni cierpliwie czekam. Póki co dopiero 4 osoby obiecały że zajmą się tematem. Efekt? Kupujący nadal nie mogą płacić.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ U nas też są już zapytania co z opłaconą przesyłką ,gdzie płatność jest rozpoczęta . Klienci póki co pytają ale niebawem mogą zacząć oceniać że to niby nasza wina. Proszę to szybko wyjaśnić .
Witam ja też od 2 dni miałem problemu z dokończeniem transakcji zakupu.przy próbach płatności wyrzucało błąd
Juz dwójka kupujących zgłosiła mi brak możliwości zapałty BLIK i tradycyjnym przelewem na allegrolokalnie, jest jakaś awaria ze strony allegro, to jest czasowe czy jest jakaś zmiana polisy płatności (w co wątpię)?