Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@zocha1511 Jeśli klienci mają problemy podczas próby zapłaty, powinni się do nas zgłosić bezpośrednio. Wtedy będziemy mogli to sprawdzić. W tej chwili nie mamy takich zgłoszeń.
Juz piszę do nich i przekazuje linka do wątku
Dzień dobry,
Mam obecnie niedokończoną płatność na koncie po złożeniu zamówienia od @zocha1511. Nie jestem w stanie w żaden sposób zapłacić, ciągle wyskakuje mi ten ekran. Pozdrawiam
@Client:101328432 spróbuj proszę wyczyścić pliki cookies oraz pamięć podręczną swojej przeglądarki, a także sprawdź, czy problem z płatnością występuje także na innym urządzeniu.
Próbuję dokonać płatności za przedmiot na allegro lokalnie i także nie mogę tego wykonać żadna dostępna formą płatności, czy to na laptopie, telefonie, w przeglądarce czy w karcie incognito.
Także wyskakuje mi tylko ekran że płatność się nie powiodła.
Witam. Czy ktoś z allegro w końcu odpisze co się dzieje z tymi płatnościami ?
u mnie jest to samo, klienci dostają taki komunikat
@zocha1511 @Pikabeloo już to weryfikuję, wrócę do was z informacją.
@Syrena_zT od 3 dni czytam ten tekst a rezultat póki co zerowy.
I dalej nic nie wiadomo. Czy możecie sprawdzić czy ktokolwiek coś sprzedaje na allegro lokalnie przez ostanie kilka dni? Jak teraz na to patrzę to już nie raz były takie długie przerwy, nawet tygodniowe bez sprzedaży a ostatnio to bardzo mało co się sprzedaje. Może ludzie mniej kupują w nie to te problemy z płatnościami. Np ktoś chce kupić a płatność mu nie przechodzi to rezygnuje i nawet nie wiadomo o ewentualnie próbie zakupu. Tylko dzięki paru klientom którym zależało i się dopytywali to cokolwiek wiem.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla
Zgłosiłem taki błąd to miła pani moderator napisała mi, że ten błąd ma bardzo wiele znaczeń i ona to musi sprawdzić.
Zapytałem co oznacza na mojej aukcji to dostałem info, że to celowe blokowanie płatności przez system lub człowieka bo cena jest za niska.
Zwiększyłem cenę na średnią i znowu ten sam problem.
Piszę do pani moderator, że cena jest ustawiona taka jak u innych.
Napisała mi że aukcja nadal im się nie podoba i nadal będzie blokowanie tymi samymi błędami.
Kolejny raz napisałem.
Dostałem informację że aukcja nadal im się nie podoba.
No to znowu pisze do nich że mam błędy a oni że zostanie usunięta bo im się nie podoba to i tamto i ogólnie to by chcieli pomóc ale że to i tamto i żeby znowu napisać albo znowu że coś tam coś tam
Skończyło się stratą czasu i nerwów.
Dobrze, że są inne strony, bez drakońskich opłat za wszystko.
Jak sobie pomyśle o tym błędzie to fajnie można likwidować sobie konkurencję w ten sposób albo manipulować danymi przedmiotami czy nawet ludzmi albo i całym rynkiem 🙂
Zgłosiłem taki błąd to miła pani moderator napisała mi, że ten błąd ma bardzo wiele znaczeń i ona to musi sprawdzić.
Zapytałem co oznacza na mojej aukcji to dostałem info, że to celowe blokowanie płatności przez system lub człowieka bo cena jest za niska.
Napisała mi że aukcja nadal im się nie podoba i nadal będzie blokowanie tymi samymi błędami.
Kolejny raz napisałem.
No to znowu pisze do nich że mam błędy a oni że zostanie usunięta bo im się nie podoba to i tamto i ogólnie to by chcieli pomóc ale że to i tamto i żeby znowu napisać albo znowu że coś tam coś tam
Jak sobie pomyśle o tym błędzie to fajnie można likwidować sobie konkurencję w ten sposób albo manipulować danymi przedmiotami czy nawet ludzmi albo i całym rynkiem 🙂
Kolejny raz napisałem.
Jak sobie pomyśle o tym błędzie to fajnie można likwidować sobie konkurencję w ten sposób albo manipulować danymi przedmiotami czy nawet ludzmi albo i całym rynkiem .
Natomiast współczuję ludziom żyjącym że sprzedaży czy pracownikom allegro bo za niedługo okaże się że sztuczna inteligencja prowadzi to wszystko lepiej jak to ma miejsce w Chinach. Na zachodzie już teraz panuje likwidowanie stanconarnych sklepów bo ludzie wolą klikać kilka razy niż dargać ciężkie siaty z zakupami i tracić cenny czas.
PEACE
Kolejny raz napisałem.
Jak sobie pomyśle o tym błędzie to fajnie można likwidować sobie konkurencję w ten sposób albo manipulować danymi przedmiotami czy nawet ludzmi albo i całym rynkiem .
Natomiast współczuję ludziom żyjącym że sprzedaży czy pracownikom allegro bo za niedługo okaże się że sztuczna inteligencja prowadzi to wszystko lepiej jak to ma miejsce w Chinach. Na zachodzie już teraz panuje likwidowanie stanconarnych sklepów bo ludzie wolą klikać kilka razy niż dargać ciężkie siaty z zakupami i tracić cenny czas.
PEACE
Czy ktoś z Allegro w końcu coś odpisze co się dzieje z płatnościami ???
Również mam tej problem. Kolejna osoba zgłasza ze nie moze zapłacić.
Mam kilkanaście zamówień od kupujących, ale nie mogą oni zapłacić za zamówienie. Proszę o informację dlaczego.
@jozek6_2009 Przykro mi, temat jest nam znany. Jesteśmy w trakcie wyjaśniania tego problemu z operatorem płatności PayU.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
U mnie nie tylko problem z zapłatą mają kupujący, ale ja też nie mogę zwrócić wpłaty za odesłany za moją zgodą przedmiot na Lokalnym :(!
Od kilku dni problem z płatnościami jest nierozwiązany mimo wielu monitów. Czy jest może znany orientacyjny termin usunięcia usterki?
Jak to możliwe że od tygodnia jest problem z płatnościami. W Google nie można nawet znaleźć w ogóle żadnej informacji o tym problemie. A tu na największej platformie w Polsce ludzie nie mogą sprzedawać bo kupujący nie mogą zapłacić. Co się dzieje ?????