anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[23.08.2025] Klienci nie mogą zapłacić za zakupy

74888213
#8 Zapaleniec
  • Witam. Dzisiaj już 3 osoba w ciągu kilku dni chce coś kupić ode mnie i każda z nich pisze, że ma problem z płatnością i żadna metoda, nawet blikiem nie mogą zapłacić. Co się dzieje? Czy jest jakiś problem ? Tak się też składa że od 3 dni nic nie sprzedawałam. Może jest więcej takich osób ? Proszę o jakieś informacje. 
oznacz moderatorów
40 ODPOWIEDZI 40

Pikabeloo
#8 Zapaleniec

też mam ten problem, widzą coś takiego podczas płacenia

123.jpg

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Oszustwo na podstawiony dowód zapłaty?

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@74888213 już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Pikabeloo
#8 Zapaleniec

6b13393e-0180-47d3-bdf5-b988bc99db05

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Ludzie od wczoraj czy przedwczoraj piszą, że zapłacić nie mogą....

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

@AnnaG-Antyki 

Dokładnie. Od 19.08 nie przeszła ani jedna płatność. Aktualnie mam coś około 20 ( a może już więcej ) płatności tzw. rozpoczętych. I nie pociesza mnie że znają problem i pracują nad jego usunięciem.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@AnnaG-Antyki @cztery_bez_atu kwestię problemów z płatnością już weryfikujemy. Wrócimy do was z informacją w tej sprawie. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Starkrak
#11 Animator

Widziałem jakiś wpis tylko o allegro lokalnie. U mnie niema nawet informacji, że ktoś kupił i próbował zapłacić. Na 3 kontach wczoraj sprzedałem 2 przedmioty. Coś musi być nie tak.

oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Od wczorajszego dnia nie dochodzą do mnie żadne płatności. Jest zakończone kilka aukcji ze statusem Płatność rozpoczęta. Ludzie do mnie dzwonią że nie mogą zapłacić gdyż otrzymują komunikat że Płatność nie udała się, i nie mogą nawet jej anulować. Nic w ustawieniach nie było zmieniane od co najmniej 5 lat. Co obstawiacie?

Próba włamu na konto Allegro czy do banku.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@cztery_bez_atu Jeśli klienci mają problemy z opłaceniem zamówień, powinni się z nami skonatktować bezpośrednio. Wtedy będziemy mogli sprawdzić co jest przyczyną nieprawidłowości. 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

@nat_not  Proszę to napisać kupującym. Oni to mają w ....głębokim poważaniu. Chcą zapłacić za to co kupili i otrzymać to jak najszybciej. Myśli Pani że sprawia mi przyjemność tłumaczenie się z tego że system nie działa tak jak powinien? Póki co sprzedaże od 19.08 są nie opłacone, ale prowizje oczywiście naliczone.

oznacz moderatorów

czarus_5_1966
#8 Zapaleniec

Ja obstawiam raczej  ( z jęz polskiego ) bursztynowe złoto reaktywacja

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @cztery_bez_atu, podaj proszę przykłady zamówień/ofert, gdzie taka sytuacja wystąpiła.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

@matt_rose  Bardzo proszę:

1ec74120-7d17-11f0-8363-894d218be451

5526e0e0-7f83-11f0-baaf-1b3feb3b2100

997886d0-7f66-11f0-a5ab-5d361e639879

179c6ef0-7f4e-11f0-83fb-ff3939f0cd3f

b1d59e50-7e91-11f0-8fef-453e4e07439f

Wystarczy, czy wklejać dalej ?

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@cztery_bez_atu wystarczy 😉 Już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

@Syrena_zT  Od 4 dni cierpliwie czekam. Póki co dopiero 4 osoby obiecały że zajmą się tematem. Efekt? Kupujący nadal nie mogą płacić.

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ U nas też są już zapytania co z opłaconą przesyłką ,gdzie płatność jest rozpoczęta . Klienci póki co pytają ale niebawem mogą zacząć oceniać że to niby nasza wina. Proszę to szybko wyjaśnić .

oznacz moderatorów

luzaczek5
#7 Wielbiciel

Witam ja też od 2 dni miałem problemu z dokończeniem transakcji zakupu.przy próbach płatności wyrzucało błąd 

oznacz moderatorów

zocha1511
#2 Obserwator

Juz dwójka kupujących zgłosiła mi brak możliwości zapałty BLIK i tradycyjnym przelewem na allegrolokalnie, jest jakaś awaria ze strony allegro, to jest czasowe czy jest jakaś zmiana polisy płatności (w co wątpię)?

oznacz moderatorów