Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Od 3 godzin nie mogę się zalogować w aplikacji Allegro lokalnie. Po wylogowanie i ponownej próbie logowania wyskakuje błąd i info by spróbować ponownie. Logowanie przez konto Allegro i na komputerze działa normalnie.
Podbijamy u mnie to samo
@Azrael_tear @BabciAli Spróbujcie się zalogować po odinstalowaniu i ponownym zainstalowaniu aplikacji.
Niestety nie pomogło....różne urządzenia
Niestety bez rezultatu
Aktualizacja nie pomaga a więc cos blokuje... masz jakiegoś blokera?
Nie mam blokerów. Jak już pisałem logowanie przez allegro działa. Jest problem z logowaniem bezpośrednio w aplikacji.
U mnie to samo od dzisiejszego poranka. Próbowałem odinstalować i zainstalować ponownie aplikację ale nic to nie pomogło.
Mail i hasło na 100% prawidlowe
Mam to samo
Dzień dobry.Nie mogę zalogować się do aplikacji allegro lokalnie mimo że mam to samo hasło i login i nic nie zmieniałam.Na laptopie bez problemu a na telefonie informacja że coś poszło nie tak .. spróbuj ponownie.Jakbto naprawić?
Dziękuję
@30-638 zacznij od pobrania aktualizacji lub całkowitego zainstalowania i odinstalowania aplikacji ponownie.
Nie pomaga
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ nadal nie działa logowanie w aplikacji (po odinstalowaniu i zainstalowaniu też nie działa)
@Natajulia Dodaj proszę zrzuty ekranu z próby zalogowania się do aplikacji.
Nie da rady "nie można wykonać zrzutu ekranu z powodu zasad zabezpieczeń". A komunikat przy próbie logowania (Z poprawnymi danymi) "Nie udało się zalogować. Coś poszło nie tak, spróbuj ponownie." I próbuję od kilku godzin.
PszenPani w wątku już kilka osób pisze o problemie...nie da się zalogować na ,,telefonach,, sprawdzałem różne modele,zrzutu ekranu nie da się zrobić aplikacja allegro lokalnie na to nie pozwala.komunikat to;nie da się zalogować coś poszło nie tak,spróbuj ponownie.standardowe zainstaluj ponownie Apke,wyczuć pliki itp nie pomaga problem jest ciut większy niż urządzenia użytkowników.pozdrawiam
U mnie od wczoraj też nie działa
Jakiś komunikat, tu wcześniej (nie dziś) pisali że mają problemy ale tylko kilka osób.
Pytanie kiedy naprawią i jak...
Pytanie czy to problem systemowy...🤔