anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ban na sprzedaż za nic

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:128397260
#7 Wielbiciel#

Witam 10 lutego wystawiłem na allegro lokalnie telefon, po kilku godzinach moje konto zostało zablokowane. Dostałem informację że muszę wysłać dowód tożsamości, Zrobiłem to jednak konsultant po jakimś czasie stwierdził że to musi być zdjęcie dowodu obok telefonu który chce wystawić (nie rozumiem czemu takie konkretne zdjęcie). Wysłałem takie zdjęcie i dostałem odpowiedź że nie przeszedłem weryfikacji pomyślnie i blokują mi konto na czas nieokreślony. Pisałem ileś maili czemu tak za każdym razem odpowiedź że artykuł 2.12 w którym nic konkretnego nie ma Teraz już mi nie odpisują nawet. 

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_  

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
komis-bell
#21 Demiurg#

Daruj sobie. Szkoda czasu.
Nie odblokują Ci konta.

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:128397260 widzę, że przesłaliśmy Ci już informacje w tej sprawie w korespondencji mailowej. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

Chciałem powiedzieć że napisaliście mi że nie odblokujecie konta i żebym do was nie pisał bez żadnych wyjaśnień i niechcący klikanem że to rozwiązanie nie wiem jak to cofnąć 

oznacz moderatorów
Halfrunt
#20 Guru#

Masz odpowiedź i już. Obawiam się że zakładanie nowych wątków niczego nie zmieni.

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:128397260 pisał przecież @komis-bell , że to strata czasu 

Pewnie chciałeś sprzedać zgniłe japko 😏

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

Jakie zgnile japko? Normalny telefon wystawiłem i po godzinie zablokowali mi konto bez powodu 

oznacz moderatorów
Monika__L
#17 Koryfeusz#

Ten asortyment mogą sprzedawać tylko wybrane podmioty

inni mieli iść na allegro lokalnie z wszelkimi używkami i pojedynczymi przedmiotami prywatnymi ale i stąd są przegonieni

moderacja wciskała kity że to miejsce będzie dla prywatnych sprzedawcow

teraz nie dość że nie sprzedasz telefonu to nie sprzedasz niczego, nawet produktów dozwolonych,  bo masz blokadę. 

oznacz moderatorów