Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry,
Rozpocząłem sprzedaż na Allegro kilka dni temu. Miałem kilkanaście zamówień, które trafiły do klientów. Współpracuje z hurtownią Action na zasadzie dropshippingu. Wszystko moim zdaniem się fajnie rozwijało, aż do wczorajszego dnia, gdy Allegro zablokowało mi kontro sprzedażowe i usunęło wszystkie moje oferty bez żadnej informacji o tym, że coś zrobiłem źle. Nie sposób się skontaktować, przysłali mi maila o blokadzie z i prośba o przesłanie zdjęć dokumentu osobistego, selfie oraz produktu z moim dowodem osobistym. Zdjęcia dowodu i selfie wysłałem, ale zdjęcia produktu nie, ponieważ to hurtownia wysyłam towar, a nie ja. Dołączyłem zrzut ekranu mojego panelu klienta w hurtowni z moimi danymi, oraz zamówienia i opłacenia towaru dla klienta. Po czym dzisiaj dostaje maila, że nie mogą pozytywnie zweryfikować i znowu proszą o te same zdjęcia i zdjęcie produktu. Przepraszam, że tak chaotycznie, ale jestem mega wkurzony. Nikt nikogo nie chce oszukać, a oni traktują Ciebie jako oszusta. Jest tutaj ktoś z moderatorów, co może mi pomóc w tej sprawie? Serdecznie pozdrawiam, Artur Gawryszewski, ARTENIX
Kwestie blokady wyjaśnisz tylko z działem bezpieczeństwa. Tu nikt ci nie pomoże. Może nie chcą żebyś sprzedawał.
@artenix Niestety ale tu nikt Ci nie pomoże.
Dział bezpieczeństwa jest wyjątkowo nieugięty i tylko w korespondencji z nimi jest opcja na ewentualne zdjęcie blokady.
Jeśli argumenty o współpracy z hurtownią do nich nie trafiają i chcą zdjęć z towarem to musisz jakimś cudem ogarnąć zdjęcia z towarem 😐
Aczkolwiek nawet to nie gwarantuje, że zdejmą blokadę.
Nie pierwszy taki temat tutaj.
Dziękuje za odpowiedź. Normalnie ręce mi opadły. Nie potrafię zrozumieć, dlaczego nie trafiają do nich argumenty o współpracy z hurtownią na zasadzie dropshippingu. Idzie się załamać. Serdecznie pozdrawiam.
Ciekawe czy ktoś napisze że śmierdzi takim owadem co ma żądło. Tutaj nic nie załatwisz.