Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawiłem towar na Allegro Lokalnie. Kupujący zapłacił, otrzymał towar a ja nie mam zapłaty już drugi tydzień. Znalazłem gdzieś moje saldo i zamiast +110zł mam -9zł
wygląda więc, że nie zapłacił. Dostałes maila po wpłacie?
Maila sobie nie przypominam. Nie rozumiem, jak można kupić coś na allegro bez zapłaty...
To skąd wiedziałeś gdzie wysłać? Co skłoniło cię do wyysłki?
Powinieneś dostać maila o tym że ktoś rozpoczał zkaup i kolejnego, że płatność ukończono.
Chyba że wysłaąłeś za pobraniem a nie dostałeś pieniędzy od firmy kurierskiej?
Trudno coś radzić - za mało danych, nie wiemy co się stało
Znalazłem wiadomość od Allegro Lokalnie z 26 marca że towar zapłacony i mogę wysyłać
Jesteś pewien że to był meil od allegro? Często na AL oszuści podsyłają linki że niby opłacili a w rzeczywistości jest to zwykły wałek. Wpłatę zawsze sprawdzaj w swojej zakładce finanse na allegro.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
pokaż screena. Moderacja sprawdzi
W mailu piszę że mam sprawdzić w Allegro Lokalnie zakładkę "moje rozliczenia" Przekopałem wszystko i nie znalazłem takiej zakładki. W końcu doszukałem się w mailu linka do tej niby zakładki i znalazłem i pieniądze są. Chyba muszę zainwestować w mocniejsze okulary. Dzięki za pomoc👍
@hanskle Normalnie, przecież wg regulaminu ma 5dni na opłacenie, a Ty nie wysyłasz jak nie masz kasy. Tu musi być kasa:https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji?dateFrom=2024-03-07&dateTo=2024-...