Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostałem taka wiadomość:
"Cześć serdecznie.👋 Nabywca zapłacił za towar i dostawę w tej społeczności.:biały_gruby_symbol_zaznaczenia: Musisz potwierdzić transakcję i zdobyć środki.💸 Link to. ( tu:link) Jeśli nie można go kliknąć, skopiuj go i wklej do paska wyszukiwania w Twojej przeglądarce. Na stronie potwierdzenia jest również dostępny czat z obsługą techniczną, na którym można zadawać pytania.💬 Z pozdrowieniami, ekipa Protect.🎄"
Czy to autentyczna wiadomość z Allegro? Czy mam powierdzic transkacje idąc za linkiem?
To oszustwo, uważaj.
Dostałem coś takiego Dzień dobry!👋 Twój przedmiot i przesyłka zostały zakupione przez innego użytkownika społeczności Lokalnie. Musisz potwierdzić transakcję i otrzymać środki.💸 > zakupterzlokalne-prz24.site/s/YVos < Otworzenie poniższego linku w pasku wyszukiwania przeglądarki, który przekieruje Cię na stronę z potwierdzeniem płatności.💬 JEŚLI NIE MOŻNA KLIKNĄĆ, ZAZNACZ I WKLEJ W PASKU PRZEGLĄDARKI. Po przejściu na stronę, prosimy o aktywację wypłaty środków na swoje konto bankowe, podając wymagane dane osobowe.:biały_gruby_symbol_zaznaczenia: Pozdrawiam.❤️
Dzięki za pomoc.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@crown33 wałek , nic nie klikaj
Cześć, @crown33. Ten link nie należy do Allegro - nie musisz przechodzić do innych witryn, ani podawać swoich danych kupującemu, aby zrealizować transakcję. Dziękuję za zgłoszenie i zachowanie czujności!