Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tak jak w temacie, poszukuje rzeczy którą przeglądałem, aukcja została zakończona dziś lub wczoraj poszukuje tej aukcji bo mam bardzo ważne pytanie od sprzedającego daną rzecz. Czy jest jakaś możliwość bym mógł odszukać ją? Historia google nie pomogła.
@Rechev321 A w przeglądarce nie masz historii?😏
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Właśnie nie ma tej oferty, a pamiętam że klikałem. przewertowałem 3 razy i nic z tego...
@Rechev321 Jak coś ciekawego masz, kliknij w "obserwowane".
Jakby odpowiedź bez sensu, jak mam dać obserwowanie bez jakich kolwiek postępach w poszukiwaniu tej rzeczy?
@Rechev321 Tak na przyszłość. 😊 Teraz tylko szukać, może jakaś podpowiedź, sklep, cena itd.
Konto w grze taern, kosztowało 950 zł równo opcja kup teraz, od jakiejś osoby prywatnej w opisie było że nie ma czasu albo że nie ma chęci grać dlatego sprzedaje za 950zł i tylko za tyle. konto posiadało epika. Tyle pamiętam. miało też zdjecie z przedstawionym ekwipunkiem i charakterystyczną rzeczą "Pamięć morany" taka rzecz w grze, helm to był.
@Rechev321 Mówisz o tym?
Bo jeśli tak, to masz pecha - konto sprzedającego zostało zawieszone i dlatego nie możesz znaleźć oferty, bo została usunięta przez allegro. Kto wie, może nawet dzięki temu uniknąłeś przekrętu na prawie tysiaka😏
@Knowhere 😁 A czy nie przekręt jak zablokowane?😁
Tak tego szukałem. Dziękuję wielkie za pomoc.
@Rechev321 Nie ma za co:)
W jaki sposób mogę się skontaktować z moderatorem ?
Oni, niestety są tu do 22.00, jutro zostaje. Zajrzyj tu jutro, zapewne jak przejrzą posty to odpowiedzą.
Cholerka.. no dobra dziękuję będę szukał dalej..
To się często @LEW433 zdarza 🙂
Kiedyś było " historia przeglądania" aktualnie tego nie ma a potrzebuje calego spisu, wystarczyloby chociaz zdjecie i bym sam skojarzyl ale nie moge tego znalezc historia google, historia cookie, historia przegladarki i nic nie pomaga..