Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć!
Ponad miesiąc temu przesłałam wszystkie dokumenty do weryfikacji konta na Allegro Lokalnie, ale do tej pory nie mam żadnej decyzji. Kontaktowałam się z pomocą techniczną kilka razy, ale za każdym razem dostaję tylko informację, że „nie ma jeszcze odpowiedzi”.
Czy ktoś był w podobnej sytuacji? Ile u Was trwała weryfikacja i czy da się coś zrobić, żeby to przyspieszyć?
Cześć @Client:107262677, z tego co widzę Twoje konto jest poprawnie aktywowane.
Czy chodzi Ci o możliwość wypłaty środków w PayU?
Tak
Dziękuje za potwierdzenie @Client:107262677, skonsultuję Twój problem i wrócę z odpowiedzią 🙂
Wracam z odpowiedzią @Client:107262677.
Z tego, co sprawdziliśmy, Twoje dokumenty wciąż są w trakcie weryfikacji przez PayU. Prosimy Cię o jeszcze trochę cierpliwości.
Dziękuję
Dzień dobry. Sprzedaję na Allegro Lokalnie. Musiałem wysłać zdjęcie dokumentacji w celu weryfikacji płatności. Dzisiaj (po wysłaniu zdjęcia) otrzymałem sms od PayU. Nie rozumiem powodu odrzucenia. Jak mogę wypłacić pieniądze i czy będę mógł dalej sprzedawać na Allegro? Nie złamałem żadnego regulaminu
@Client:107262677 Twoje konto do wypłat nie przeszło weryfikacji w PayU, więc przykro mi, ale do nich musisz skierować pytanie o powody negatywnej decyzji.