Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Napisz o co chodzi bo nie widzimy póki co obrazka ,musi przejść przez moderację.
@Janusz2276 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Tak przy okazji pytanie. Do czego oszustom jest potrzebny ten email?
u mnie dokładnie taka sama wiaomość od
że niby Allegro wymaga mojego emila wysłane dzisiaj o 11:10
Witam tem mialam taka sama sytuacje wczoraj i zastanawialam sie tez czy oszustwo
@angelika199711 Czy możesz podać login Kupującego od którego dostałaś taką wiadomość?
To z dwóch kont na dwa ogłoszenia Client:104432485 i mathis99
I podałam adres meilowy na konto i co teraz
Ja tylko poałam e-mail i też sie martwie
Ja też, niestety podałam email do "Irekw28" Mam nadzieję, że jeśli nie potwierdzę to będzie ok.
@Client:78112781 Dziękuję! Konto zostało zablokowane. Spokojnie, samo podanie maila niczym nie grozi. Zachowaj czujność i uważaj na fałszywe maile.
@angelika199711 Dziękuję, oba te konta są już zablokowane w naszym systemie.
Czy jak podałam adrws meilowy ale nie powiązany z kontem allegro czy coś może wysłać mi
@angelika199711 Jeśli sama podałaś swój adres mailowy to możesz otrzymywać wiadomości z próbą oszustwa lub wyłudzenia Twoich danych, dlatego jeśli zauważysz podejrzanego maila nie klikaj w żadne linki zawarte w takiej wiadomości, a najlepiej usuń go od razu.
@-piotrek06- Dziękuję, to konto jest już u nas zablokowane,
Dzięki
Właśnie dostałam podobną wiadomość do przytaczanych w tym wątku, a mianowicie: "Witam, czy jest możliwość wysyłki paczkomatem? Chcę kupować przez Kup teraz, ale przy składaniu zamówienia jestem proszony o e-mail sprzedawcy, ale nie znam Pana/Pani e-maila więc nie mogę złożyć zamówienia, proszę o e-mai"
Użytkownik to karolinuska_1989
Czy istnieje możliwość zgłoszenia użytkownika, inna niż pisanie na forum? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:44459633 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.