Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@piotrek0402681
Jak kupi i zapłaci - to będziesz mógł wysłać. Dopiero wtedy.
Jak chcesz poczytać o problemach:
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/sprzedaj%C4%85cy-o-allegro-lokalnie/czy-kupuj%C4%85cy-potrzebuje-m...
Czytałem że faktycznie to jest próbą oszustwa ,ponieważ nie potrzebuje klient mojego email w tym przypadku i może się nim posłużyć w celu wysłania fałszywej imitacji strony allegro lokalnie celem wyłudzenia danych
@Client:60956207
Dokładnie - tak.
@Client:60956207 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Czy mogę poprosić Cię o podanie loginu tej osoby? Upewnię się, że zablokowaliśmy to konto.
Witam.
Wczoraj miałem jedną taką wiadomość, potem chyba automatyczny algorytm dwie sam zablokował, dzisiaj ponownie się to powtórzyło.
Wstawiam zdjęcia podejrzanych osób.
Proszę o weryfikację pytającego. Rozumiem, że nie ma konieczności podawania maili. Pozdrawiam
@jozef_latko Nie, to próba wyłudzenia Twoich danych, dlatego nie podawaj proszę żadnych swoich danych. Już działamy w sprawie tego konta.
Proszę o bana również dla użytkownika "pawelipka". Taka sama sytuacja, prośba o maila :((.
@RedDragonMaster @silwis @-piotrek06- dziękuję za Wasze zgłoszenia! Zablokowaliśmy wskazane konta.
Mam to samo od 3 dni
Proszę o blokadę tego konta wy
U mnie to samo...
@patrykkreli @pistacjuszek20 dziękuję za Wasze zgłoszenia! Zablokowaliśmy te konta.
To samo, niestety podałem swojego maila (w porę zdążyłem odpiąć od niego ważne konta w tym bankowe)
@Client:59476724 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto. Samo podanie e-maila nie niesie jeszcze konsekwencji, ale uważaj proszę na linki jakie otrzymasz pocztą e-mail.
Mam na allegro lokalnie wystawiony przedmiot ,," kupujący" prosi w wiadomości o adres email żeby mógł kupić . Proszę o zablokowanie kupującego o nicku atmag uważam że to próba wyłudzenia
@adipat Tak, to była próba wyłudzenia Twoich danych, ale ponieważ na tym koncie doszło do włamania, ale już je zabezpieczyliśmy. Wszystko jest już w porządku, więc możesz być spokojny.
Heja, czy to należy gdzieś zgłosić, czy podanie e-maila w tym przypadku jest dla mnie niebezpieczne?