Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Tez mam takie
Dołączam się do pomocy, w ciągu jednego tygodnia dostałem takie wiadomości od 3 różnych klientów.
Pozdrawiam
@AnimsZero Zablokowaliśmy te konta. Dziękuję za zgłoszenie.
ta sama próba wyłudzenia, niestety dopiero po podaniu maila zaczęłam się zastanawiać czy to konieczne. osoba która o to prosila to:
Prośba o reakcję:
@Grazyna_56_ Dziękuję za zgłoszenie, już działamy w sprawie tego konta.
Też mam ten sam problem Client: 50667926
Podałam e- mail i nie wiem co teraz zrobić
@Client:46008777, dla pewności zmień hasło do skrzynki mejlowej i przeskanuj swoje urządzenie pod kątem wirusów. Nie klikaj też w żadne podejrzane linki - jeśli otrzymasz je w wiadomości.
Też dostałam taką wiadomość
@Mayax dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto, ponieważ doszło na nim do włamania.
@Aguus171 jeśli kliknęłaś link otrzymany w wiadomości e-mail, przeskanuj proszę Twoje urządzenie programem antywirusowym i na wszelki wypadek zmień hasła do bankowości, Allegro itp. Konto osoby, która poprosiła o Twój e-mail już zabezpieczyliśmy.
Witam, też dostałem takiego maila z konta biedronka77103
ze zdjęciem ekranu
@Lukas_SbT Zabezpieczyliśmy konto, z którego do Ciebie pisano. Dziękuję za sygnał.
Też mam taką wiadomość
@marlena722 to konto jest już zabezpieczone, dziękuję za zgłoszenie!
@dea1969 czy wiadomość do Ciebie została wysłana z konta Client:50147227? Jeśli nie to podaj proszę login konta, z którego otrzymałaś tą wiadomość.
@user_elektro dziękuję za Twoje zgłoszenie! To konto zostało już przez nas zabezpieczone.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Czyli ja nie jestem sam