Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Dobry wieczór ,
wystawiłem coś na sprzedaż i już oszust jakiś prosi o mojego emaila 😞
nazywa się pietrzela100 proszę o zablokowanie tego osobnika .
@Worldsprzedaz Czy możesz dodać zrzut ekranu z widoczną wiadomością od wskazanego użytkownika?
@Worldsprzedaz dziękuję za Twoje zgłoszenie. Zabezpieczyliśmy to konto, ponieważ doszło na nim do włamania.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Ja wystawiając pierwszy raz przedmiot na sprzedaż, niestety dałam się oszukać.
Musimy poczekać, aż moderacja zatwierdzi grafikę.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ - możecie zatwierdzić?
@jamaszka9 Czy podawałaś jakieś wrażliwe dane? Podejrzewam, że na maila otrzymałaś link z prośbą o zalogowanie do konta bankowego. Jeśli próbowałaś to wykonać, koniecznie skontaktuj się z bankiem, w celu zablokowania środków. Zmień również hasła do logowania.
Niestety kliknęłam w link i straciłam wszystkie pieniądze z konta.
@jamaszka9 bardzo mi przykro z tego powodu, w tej sytuacji pozostaje zgłoszenie sprawy na policję. Upewnij się też proszę, że Twoje konto w banku jest teraz bezpieczne oraz przeskanuj urządzenie programem antywirusowym.
W banku wszystko poblokowalam, na policji zgłosiłam i telefon też przeskanowany.
Dostałam ofertę zakupu na AllegroLokalnie z prośbą o podanie adresu e-mail od użytkownika allbeert44.
@cymrikk dziękuję za Twoje zgłoszenie! To konto jest już zablokowane.
Dostałam przez centrum wiadomości prośbę od kupującego o podanie adresu w celu sfinalizowania transakcji. Podejrzewam oszustwo, ale może się mylę?
|
Nie mylisz się, oszustwo.
Dzięki. Czy zgłosić to gdzieś do Allegro?
Moderacja zablokuje, spokojnie.
Wielkie dzięki 🙂
@katpiw68 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
@melez dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.