Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@elesem zależy jak na to patrzysz. Za treść odpowiada sprzedawca. Portal tylko umożliwia przeprowadzenie transakcji między dwoma osobami. Oraz pomaga w potencjalnym problemie transakcyjnym oraz umożliwia odzyskanie pieniędzy udostępniając allegro protect.
Ne wiemy czy to oszustwo bo obrazek musi zatwierdzić moderator. Możliwe że dopiero jutro.
Jeżeli masz wątpliwości to zakładaj że oszustwo i nie klikaj żadnych linków.
Portal może być współwinnym jeśli udowodnisz jego odpowiedzialność w sądzie. Życzymy wygranej, mam nadzieję że jesteś osobą młodą i że dożyjesz do czasów gdy wyrok się uprawomocnieni.
@elesem dziękuję za Twoje zgłoszenie! To konto zostało już zabezpieczone.
Jakis zmasowany atak cymbałów chcących wyludzic dane. Z dwóch kont piszą do mnie osoby ze chca maila bo nie moga zpałacić za przesyłkę. Jeden nawet wysłał screen, Jeden napisał trzy godziny temu. Login Client:102729468 Drugi to client:101973321 Wiadomośc w zapytaniu praktycznie identyczna: "
Witam aktualne ?
Jestem zainteresowany zakupeem, proszę o podane adresu e-mailow abym mógł zapłacic poprzez "kup teraz" w allegro.Loklaniie"
@-Darek-Revox- Dziękuję za zgłoszenie. Zabezpieczyliśmy już te konta.
Następny, godzinę temu. https://allegro.pl/uzytkownik/pjotr9k88
@-Darek-Revox- dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
@nat_not wezcir ten wasz dzial bezpieczenstwa za frak i niech automatycznie blokuja wysylanie wszystkich wiadomosci przez panel allegro ze slowem email to sie skonczy ta plaga
Kupujący zadał na allegro lokalnie takie pyt :
RADIO CD CONCERT AUDI A4 B6 B7 8E0035186.
Witam aktualne?
proszę o presłanie adresu e_meilu,który muszę podać przed sfinaalizowaniem zakppu na stronie allegroloklanne.
Wydaje mi się że to ściema jakaś !
Nie podawaj, próba oszustwa.
@-asg- podaj proszę login osoby, która wysłała do Ciebie wiadomość z taką prośbą.
Cześć Adam Sebastian,
masz nową wiadomość w Centrum Wiadomości
Nowa wiadomość od teniaW
dziękuję. proszę sprawdzić e=meilu, powinieneś otrzymać potwerdzeennie mojego zakuppu
19 sierpnia 2023, 20:21
W Centrum Wiadomości możesz odpisać na wiadomość bądź uzyskać jej tłumaczenie.
Nowa wiadomość od teniaW
Twój produkt został zakupiony
Produkt: RADIO CD CONCERT AUDI A4 B6 B7 8E0035186.
Numer zamówienia: #2237135
Data płatności: 19/08/2023
Jeśli chcesz otrzymać środki, proszę:
Kliknij "Otrzymanie płatności" w treści wiadomości e-mail
Sprawdzić informacje na stronie i wybrać "dalej"
Wybierz, gdzie trafią fundusze
Poprosić o potwierdzenie płatności w swoim banku
Otrzymanie płatności
Jeśli przycisk nie działa, użyj tego linku:
https://store.jsblade.com/s/HCbtc
Twoje dane osobowe (nazwa użytkownika, adres e-mail, adres korespondencyjny, ustawienia, historia zakupów) dla celów marketingu bezpośredniego. Jeśli nie chcesz otrzymywać naszych e-maili, możesz zrezygnować z tych wiadomości na swoim osobistym koncie użytkownika. Dowiedz się więcej o innych funkcjach i o tym, jak wykorzystujemy Twoje dane osobowe.
Anuluj subskrypcję newslettera | Pomoc
Отписаться
Samo że po rusku ostatnie słowo już chyba wyjaśnia wszystko że to bankowo oszustwo
@-asg- dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto, to była próba oszustwa.
Dostałem wiadomość:
Nowa wiadomość od WiW_2005
Mio Spirit 8500 LM 6,2'' Europa Dożywotnia aktual.
Witam aktualne?
proszę o presłanie adresu e_meilu,który muszę podać przed sfinaalizowaniem zakppu na stronie allegroloklanne
19 sierpnia 2023, 16:02
O to żeby Cie oszukać, nie podawaj niczego.
@mean dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
Kupujacy prosi o mój adres e-mail. Czy to normalne?