Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Ne wiemy czy to oszustwo bo obrazek musi zatwierdzić moderator. Możliwe że dopiero jutro.
Jeżeli masz wątpliwości to zakładaj że oszustwo i nie klikaj żadnych linków.
Portal może być współwinnym jeśli udowodnisz jego odpowiedzialność w sądzie. Życzymy wygranej, mam nadzieję że jesteś osobą młodą i że dożyjesz do czasów gdy wyrok się uprawomocnieni.
@elesem dziękuję za Twoje zgłoszenie! To konto zostało już zabezpieczone.
Jakis zmasowany atak cymbałów chcących wyludzic dane. Z dwóch kont piszą do mnie osoby ze chca maila bo nie moga zpałacić za przesyłkę. Jeden nawet wysłał screen, Jeden napisał trzy godziny temu. Login Client:102729468 Drugi to client:101973321 Wiadomośc w zapytaniu praktycznie identyczna: "
Witam aktualne ?
Jestem zainteresowany zakupeem, proszę o podane adresu e-mailow abym mógł zapłacic poprzez "kup teraz" w allegro.Loklaniie"
@-Darek-Revox- Dziękuję za zgłoszenie. Zabezpieczyliśmy już te konta.
Następny, godzinę temu. https://allegro.pl/uzytkownik/pjotr9k88
@-Darek-Revox- dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
@nat_not wezcir ten wasz dzial bezpieczenstwa za frak i niech automatycznie blokuja wysylanie wszystkich wiadomosci przez panel allegro ze slowem email to sie skonczy ta plaga
Kupujący zadał na allegro lokalnie takie pyt :
RADIO CD CONCERT AUDI A4 B6 B7 8E0035186.
Witam aktualne?
proszę o presłanie adresu e_meilu,który muszę podać przed sfinaalizowaniem zakppu na stronie allegroloklanne.
Wydaje mi się że to ściema jakaś !
Nie podawaj, próba oszustwa.
@-asg- podaj proszę login osoby, która wysłała do Ciebie wiadomość z taką prośbą.
Cześć Adam Sebastian,
masz nową wiadomość w Centrum Wiadomości
Nowa wiadomość od teniaW
dziękuję. proszę sprawdzić e=meilu, powinieneś otrzymać potwerdzeennie mojego zakuppu
19 sierpnia 2023, 20:21
W Centrum Wiadomości możesz odpisać na wiadomość bądź uzyskać jej tłumaczenie.
Nowa wiadomość od teniaW
Twój produkt został zakupiony
Produkt: RADIO CD CONCERT AUDI A4 B6 B7 8E0035186.
Numer zamówienia: #2237135
Data płatności: 19/08/2023
Jeśli chcesz otrzymać środki, proszę:
Kliknij "Otrzymanie płatności" w treści wiadomości e-mail
Sprawdzić informacje na stronie i wybrać "dalej"
Wybierz, gdzie trafią fundusze
Poprosić o potwierdzenie płatności w swoim banku
Otrzymanie płatności
Jeśli przycisk nie działa, użyj tego linku:
https://store.jsblade.com/s/HCbtc
Twoje dane osobowe (nazwa użytkownika, adres e-mail, adres korespondencyjny, ustawienia, historia zakupów) dla celów marketingu bezpośredniego. Jeśli nie chcesz otrzymywać naszych e-maili, możesz zrezygnować z tych wiadomości na swoim osobistym koncie użytkownika. Dowiedz się więcej o innych funkcjach i o tym, jak wykorzystujemy Twoje dane osobowe.
Anuluj subskrypcję newslettera | Pomoc
Отписаться
Samo że po rusku ostatnie słowo już chyba wyjaśnia wszystko że to bankowo oszustwo
@-asg- dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto, to była próba oszustwa.
Dostałem wiadomość:
Nowa wiadomość od WiW_2005
Mio Spirit 8500 LM 6,2'' Europa Dożywotnia aktual.
Witam aktualne?
proszę o presłanie adresu e_meilu,który muszę podać przed sfinaalizowaniem zakppu na stronie allegroloklanne
19 sierpnia 2023, 16:02
O to żeby Cie oszukać, nie podawaj niczego.
@mean dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
Kupujacy prosi o mój adres e-mail. Czy to normalne?
To próba wyłudzenia danych i dostępu do twojego konta - nie podawaj.