Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Dziękuję, sprawa wyjaśniona.
Witam. Minęło kilka dni i znów natrafiłem na ten sam problem moja aukcja została zdjęta przez tego samego "klienta". Proszę o pomoc
Mail oszusta
@Client:76937908 dziękuję, to konto jest już zablokowane w naszym systemie. Na Allegro Lokalnie Twoja oferta wznowi się automatycznie po 5 dniach.
Dzięki, wystawiłem tą rzecz od nowa, zależy mi trochę na czasie a to jednak kilka dni, za to prosiłbym by moje konto allegro zostało "odciążone" o koszty poniesione w ramach zakupu przez tego bota. Z góry dzięki
@Client:76937908 Skierowałam prośbę o wykonanie korekty na Twoim rachunku Allegro Finanse. Wrócę tutaj z informacją.
Piszesz, że konto zostało zablokowane, a ja właśnie zaliczyłem zakup przez fakowe konto.
Oferta: 6c78ae5b-5cde-41aa-a823-b3ca2642a105
Client:116138433
Odbiorca |
Rudiger Lill |
666 666 765 |
edwardilliams@gmail.com |
Proszę o zdjęcie prowizji - przedmiot wstawię ponownie.
@m_wolski Konto zostało zablokowane po dokonaniu zakupu przez tego użytkownika.
Proszę o anulowanie mojej ostatniej transakcji z kupującym, zwrot prowizji i zablokowanie użytkownika, bo widzę, że od dłuższego czasu macie z nim problem.
@padi83 Dzięki za zgłoszenie. Wskazane konto zostało zablokowane.
@dingore Dziękuję za zgłoszenie, konto zostało już zablokowane
Proszę o anulowanie opłat w związku z zakończona oferta na Allegro lokalnie. Również padłem ‚ofiara’:
Dawid Lill
tel: 666 666 765
e-mail: joshusolive@gmail.com
Po przez allegro zgłosił się użytkownik Client:27886261 i poprosił o adres email, na który wysłał spreparowany email z próbą wyłudzenia danych i pieniędzy. Przestrzegam użytkowników oraz proszę o interwencję allegro.
@Sebek512 Dziekujemy za ostrzeżenie. To normalne na Allegro, takich ostrzeżeń było już ponad 7000.
@Sebek512 dziękuję za czujność, czy możesz przesłać mi zrzut wiadomości, w której ten użytkownik poprosił Cię o adres mailowy?
@Sebek512 dziękuję za zrzut i Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy podane konto.