Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@Sebek512 dziękuję za zrzut i Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy podane konto.
Proszę o anulowanie opłat w związku z zakończona oferta na Allegro lokalnie. Również padłem ‚ofiara’:
Dawid Lill
tel: 666 666 765
e-mail: joshusolive@gmail.com
Czy to będzie to samo?
@Otlez88 Tak, zgadza się. Tutaj również podejrzana prośba o maila. Konto zostało zablokowane. Dziękuję za zgłoszenie.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry,
Zgodnie z informacją tutaj skontaktowałem się z allegro przez formularz w sprawie anulowania prowizji od sprzedaży naliczonej przez zakup na allegro lokalnie przez fałszywe konto. Niestety nikt mi nie odpisał po wypełnieniu formularza i cóż, prowizja jak była tak jest.
Czy jest szansa, aby któraś z Pań zajęłą się tematem skoro kontakt przez formularz nie działa?
Prowizja która powinna zostać anulowana to ta zaznaczona na czerwono. Jeśli potrzeba więcej informacji to służę pomocą, choć chyba wszystko zostało opisane już wyżej.
@rgach01 Już skierowałam prośbę o udzielenie Ci odpowiedzi w sprawie mailowej. Tam doradca z pewnością Ci pomoże. 🙂
@rgach01 Widzę, że doradca wykonał już korektę rachunku. 😉
Dostałam dziwne wiadomości na Allegro o potwierdzeniu sprzedaży na Allegro lokalnie przez adres e-mail? Czy to nie jest oszustwo? Pierwszy raz coś takiego mi się pojawia, na adresie email od Allegro dostałam wiadomość że użytkownik zakupił towar z przesyłką ale muszę potwierdzić że jestem użytkownikiem Allegro inaczej transakcja nie dojdzie do skutku......
Tak to jest próba oszustwa ,nic nie podawaj bo tylko czekają na to by dobrać się do Twojego konta.
To jest próba wyłudzenia Twoich danych. Nic nie klikaj, nic nie podawaj.
@justa24z kupujący nie potrzebuję Twojego e-maila, aby sfinalizować transakcję, nie musisz też niczego potwierdzać, więc jest to próba wyłudzenia danych. Czy możesz podać login osoby, która wysłała do Ciebie wiadomość z prośbą o e-mail?
Przepiękna letnia Sukienka LMTD
Tak, to jest próba oszustwa.
Adres e-mail nie jest wymagany przy kupowaniu przez Allegro.
@Client:35386082 Dzięki za zgłoszenia! Oba konta zostały już zabezpieczone.
Dzień dobry jestem, zainteresowany kupnem
ZASILACZ TRANSFORMATOROWY 23V 860mA AC
Proszę o podanie, adresu mail, jest on wymagany do. złożenia zamówienia. na allegro
Tak, to próba oszustwa. Adres mailowy nie jest potrzebny do sfinalizowania transakcji.
|
|
@ruzia74 Dzięki za zgłoszenie. Konto zabezpieczone.