Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
ponawiam prosbe o przekazanie gdzies wyzej mozliwosci wznowienia aukcji po zablokowaniu takiego uzytkownika, po raz kolejny juz mam zablokowany przedmiot na 5 dni bo ktos 'rzekomo' moze dokonac wplaty (mhm..)
uzytkownik:
swoja droga - mogliby sie postarac o chociaz inny screenshot, bo to juz 2 czy 3 raz jak dostaje dokladnie ten sam 🙂
@Maniek5k dziękuję, na tym koncie doszło do włamania, ale już je zabezpieczyliśmy, więc wszystko jest w porządku.
Wątek się ciągnie od 2021 r., a Wy tylko odpisujecie, że "oszustwo, nie odpisuj, zablokowaliśmy". A co, jeśli załączony .jpg pobrał się automatycznie na smartfona? (czy: co, jeśli ktoś podał swój adres email?) Jak to się może skończyć i czy warto podjąć jakieś konkretne kroki? Mamy rozumieć, że sami nie wiecie? Pierwszy raz wystawiłem przedmiot na Allegro Lokalnie i widzę, że to droga przez pole minowe. Oszust czy nie oszust, odpisywać czy nie. Niezły syf
Zgłaszam tego użytkownika. Próba wyłudzenia danych
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
witam, również dostałem taką wiadomość od tej osoby, przez przypadek pobrało się zdjęcie, proszę sprawdzić czy nie wyciekły nigdzie moje dane
@zestawyMoreAmore Przeskanuj urządzenie, z którego korzystasz programem antywirusowym. Prześlij nam też login klienta, który do Ciebie pisał.
Mam dokładnie to samo. "kupujący" kliknął kup teraz, po tym wysłał standardową regułkę. A ogłoszenie spadło ze stronie i nie można aktywować go.
Wstawiłam buty na sprzedaż pani nie może zapłacić ponieważ mówi że musi wpisać mój adres e-mail czy powinnam go podać wydaje mi się że nie jestem nowa na allegro i nie mam zielonego pojęcia już 2 taka wiadomość i jest napisane że zostały sprzedane tylko oczekują na płatność kupującej
w żadnym przypadku nie podawaj maila, ta Pani to oszustka.
Dziękuję tak myslalam
oszustwo nigdy do finalizacji zakupu nie jest potrzebny emailk ani nr tel
U mnie też 😮
A co z moim ogloszeniem, możecie je odblokować aby było aktywne?
@lgosk nie mamy takiej możliwości, nieopłacone zamówienie zostanie anulowane po 5 dniach.
Witam sprzedaje na allegro lokalnie i pisze do mnie kupiec że wymagany jest mój adres e-mail ,ja spotykam sipierwszy raz z takim czymś
To jest oszustwo , nie podawaj adresu e-mail