Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@ocea_cold dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Złożyłem zamówienie, trzeba było otrzymać potwierdzenie z Allegro i dodał screenshot
zablokować Client:117310337
@jastrzab29_2007 dziękuję bardzo za zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Dziś otrzymałem wiadomość od użytkownika kasiunia3_1985 z tym samym zdjęciem jak wyżej.
Witam, kupujący na Allegro Lokalnie prosi o mój adres e-mail. Podejrzewam, że to próba oszustwa.
Zamieszczam zdjęcie poniżej.
@pawgen98 Dziękuję za zgłoszenie. Zabezpieczyliśmy to konto.
Cześć dzisiaj dodałem kolejny raz na allegro lokalnie telefon na sprzedaż i dostałem zdjęcie aby wysłać maila. Podałem niestety tego maila , ale dopiero po chwili zacząłem sie zastanawiać czy to czasem nie jakiś oszust .
na mój adres dostałem informację o płatności za telefon z tego adresu: ALLEGROINFO™#WAYS0G
gdzie pokierowało mnie zakończenia płatności ale już dalej nie wchodziłem.
@1dudus Podaj mi login osoby, która do Ciebie pisała.
@1dudus Dziękuję. Zablokowaliśmy te konta.
Kłaniam się. Dziś otrzymałem od kasiunia3_1985 wiadomość ze zdjęciem identycznym jak w jednym z postów powyżej.
@pavkoks Dzięki za zgłoszenie! Konto zostało zabezpieczone.
@idealnee Dziękuję za zgłoszenie. Zablokowaliśmy to konto.
Może liczą że w weekend jest łatwiej omamić potencjalnych nabywców wykorzystując ich rozluźnienie i niekiedy przyćmiony umysł.
@kolekcjoner608 predzej metoda konczy swoja zywotnosc i jest intensyfikacja na wyrwanie jaknajwiecej kasy z oszustw cos czuje ze niedlugo zaczna sie nowe waly na nowy sposob
Witam, zamieściłem informację o sprzedaży Galaxy Buds2 na Allegro lokalnie, w tym samym dniu na Wiadomości otrzymałem jak poniżej:
oraz e-mail:
Po sprawdzeniu linków (bez klikania) zakładam że to oszustwo. Proszę sprawdzić adres kupującego w Allegro ...
Pozdrawiam.
kszych_k
@kszych_k Dziękuję za zgłoszenie. Zablokowaliśmy konto tego klienta.