Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@sozaltin Thank you for the signal. We have already blocked this account.
Dear Natalia,
Thank you for your valuable work for the community.
Unfortunately, I have received another one so please be informed:
@sozaltin Thanks. We have blocked that account as well.
Kolejny proszacy o e-mail przy opcji kup teraz: Client:100532032
@PacyF75 dziękuję, to konto jest już u nas zablokowane.
Witam
Dzisiaj tez dostałem wiadomość ze creenshotem i prośbą o email ( wystawiłem przediot na Allegro Lokalnie )
Dostałem takie zapytanie w wiadomości.
@Marcin130mk Dziękuję za zgłoszenie. Konto zablokowane.
@waldee Dzięki za zgłoszenie! Konto zostało zabezpieczone.
Prosi o email by kontynuować transakcję
kolejny... Nie da sie ostatnio nic sprzedać bez conajmniej jednej takiej sytuacji
@Djdidzejek Dzięki za zgłoszenie! Konto zabezpieczone.
czy to próba wyłudzenia?
@fryta1231 tak, dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
@la_nika a co w sytuacji pobranego w tym wypadku promowania produktu, który niby opanowana kupiła. Muszę wystawić produkt ponownie, i ponownie opłacić promowanie? Czy jest możliwy zwrot tej ,,prowizji” i przywrócenie ogłoszenia?
@fryta1231 nieopłacone zamówienie zostanie automatycznie anulowane po 5 dniach, a oferta automatycznie wznowiona. Możesz wystawić ofertę wcześniej, natomiast pamiętaj proszę o wyłączeniu automatycznego wznowienia, taka możliwość pojawi się na 24h przed automatycznym wznowieniem, otrzymasz e-mail w tej sprawie.
W sprawei opłaty korekty za promowanie, napsiz proszę do nas za pomocą tego formularza.
Prosi o email by kontynuować transakcję
@xkolejorzx dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
Cześć. Otrzymałem wiadomość od client:84136023 z prośbą o podanie maila w celu dokończenia transakcji przedmiotu który wystawiłem. Maila miałem w ogłoszeniu no i oczywiście też go podałem w wiadomości.
Liczę na to, że nic się nie stanie jak nie będę otwierał zawartości spamu, który pewnie lada chwila przyjdzie do mnie od nieznanego źródła. Jednakże z jakimi konsekwencjami mogę się jeszcze liczyć?
Jak nie otworzysz nic się nie stanie.