Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Biser (Client:48807125) I teraz dostałem kolejną wiadomość o to żeby podać e-mail ta sama sytuacja co wczoraj o to login tego kupca client:52354833
@picu1999 Oba konta zostały już zabezpieczone
@picu1999 Zgłosiłeś incydent w swoim banku?
Tak
@picu1999 Żeby nie było za późno na zablokowanie oszustów!!
Od samego rana ktos z mojego konta wysyła wiadomości o tej treści.Zmienione hasło do allegro.Właczone dwuetapowe logowanie za pomoca sms To nic nie daje nadal dostaje na email że mam nowa wiadomość od uzytkownika Razem dziś 91 wiadomosci.
pobierz i zainstaluj sobie 30dniowa darmowa wersje bitdefendera masz wirusa @kornel25wawa
@kornel25wawa zabezpieczyliśmy już Twoje konto. Obecnie jest zablokowane i wysyłanie wiadomości nie jest możliwe.
witam
Kolejny oszusta do zablokowania.
@Client:119356947 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Witam
Wystawiłam na sprzedaż ekspres do kawy, na czecie przyszła mi wiadomość i załącznik ze zdjęciem.
W wiadomości był opisany produkt, który wystawiłam, a w załączniku ze zdjęciem " Zapłacone, towar oczekuje na wysyłkę" i pod spodem " Aby złożyć zamówienie należy podać email sprzedawcy. Sprzedawca jest zobowiązany do podania adresu email na czacie. Sprzedawca otrzyma powiadomienie potwierdzające zamówienie oraz instrukcje dotyczące dostawy towarów "
Nie wiem czy tak powinno być, czy może jest to jakiś fake. Na mailu nic nie dostałam, że" ktoś kupił Twój produkt".
Nic nie podawaj. To próba oszustwa i wyłudzenie mejla.
Dzięki śliczne
@Koalka94 to próba wyłudzenia danych, dobrze, że zachowałaś ostrożność. Podaj proszę login osoby, która wysłała do Ciebie taką wiadomość.
@Koalka94 dziękuję za zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
U mnie również cwaniaczek do odstrzelenia
@Sebcio_SSJ6 dziękuję za twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.