Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Witam,
Ten sam problem. Chwilę po wystawieniu, kupujący Marcel (oznakujsie) wybrał Kup Teraz i prosi o email:
@canrad Cześć, dziękuję bardzo za zgłoszenie, zablokowaliśmy to konto
Witam. To juz wszystko napisalem nawet z ostrzezeniem
u mnie to samo…
Weronika (Client:45543582)
@83green Dzięki za zgłoszenie! Przekazałam je do odpowiedniego zespołu, który zajmie się weryfikacją konta.
użytkownik Client:123213932 próbował wyłudzić mojego maila, co niestety mu się udało. Maila już zmieniłem. Obrazek doślę w następnej odpowiedzi. Jeśli chodzi o to co zawiera zdjęcie które przesłał "klient" bardzo legitnie wyglądająca strona allegro w której zgadza się wiele elementów z rzeczywistą. Osobiście sprzedaję na allegro lokalnie ale nigdy przez nie nie kupowałem dlatego niestety się dałem.
@Client:107388437 dziękuję za zgłoszenie, zablokowaliśmy już to konto w naszym systemie.
dostałam podejrzaną wiadomość czy to oszustwo
dziwna wiadomość czy to oszustwo ?
musisz wkleic tekst bo obrazek zanim pusci moderacja to minie sporo czasu
jak prosba o mail lub nr tel po zakupie to wał
jak trefny link z fb to wal
Prośba o maila podanie linka albo coś tam...kupujący takich informacji nie potrzebuje,
@tomaszekbsz tak, to próba wyłudzenia danych. Dziękuję za Twoje zgłoszenie, zablokowaliśmy to konto.
witam, ten sam temat z dziś, wystawiony przedmiot, ktoś kupił , sprzedaż zablokowana 😞
oferta bd8857f4-168c-428b-9061-a21d6ea2d017
@mahul dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Dzień dobry, dziś 2 użytkowników napisało do mnie prośbę o adres mailowy. Proszę o zablokowanie, na szczęście bank zachował czujność...
@Client:104431785 @szymonsr92 dziękuję za Wasze zgłoszenia! Zablokowaliśmy oba konta.
@Martuszka89 Tak. Zablokowaliśmy konto użytkownika, który do Ciebie pisał.
To samo dzisiaj dostałem. Pierwszy raz się z tym spotkałem.
Kiedy kupujący chciał kupic odemnie produkt pojawiło mu się takie cudo,czy ktoś sue spotkał z tym?