Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@mzasiec nie mamy możliwości anulowania tej transakcji, jednak po 5 dniach nieopłacone zamówienie zostanie automatycznie anulowane, a oferta wznowiona.
Witam mam problem, mam taką sytuacje jak powyżej aczkolwiek, podałem maila. Co powinienem zrobić. Konto klienta jest zawieszone więc już po sprawie czy powinienem się czegoś obawiać.
@Client:50148883 nie, samo podanie e-mail nie niesie konsekwencji, ale nie klikaj proszę w żadne podane w wiadomości jaką otrzymasz linki i nie podawaj swoich danych.
@fryta1231 dziękuję za zgłoszenie, zabezpieczyliśmy to konto.
Dzień dobry. Dzisiaj miałem to samo zdarzenie. Kupujący rozpoczął zakup, po czym wysłał wiadomość, żebym podał swój adres mail, bo inaczej nie może dokończyć zakupu. Oczywisty przekręt. Nick kupującego
@tonikowski Dziękuję za zgłoszenie. Konto zablokowane.
W dniu dzisiejszym dostałam taką wiadomość od użytkownika Kristov1854
@IzabelaDobroc czy możesz pokazać nam zdjęcie lub zrzut tej wiadomości?
@IzabelaDobroc bardzo Ci dziękuję, działam już w sprawie tego konta.
Pani chciała kupić sweterek i dres potrzebowała mojego emaila i mówiła że już zapłacone muszę potwierdzić w maila A jak nie mogę tego potwierdzić. Niewiem dlaczego
Nie otwieraj żadnych linków , jeśli zapłąciła środki masz tu -https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji#!/
Może to być próba wyłudzenia , bądź ostrożny-a
@Client:60687989 dobrze, że zachowałaś czujność. Twój e-mail nie jest potrzebny do zawarcia transakcji. Czy chodzi o wiadomość jaką otrzymałaś do tej oferty: 651438FA-1809-476B-9EB8-189757B70FF2? Konto osoby, która do Ciebie napisała jest już zablokowane.
Cześć, ja właśnie dzisiaj dostałam taka wiadomość i z rozpędu podałam maila. Na początku nie wydało mi się to podejrzane. Numer kupującego to 103752046.
Dzisiaj użytkownik Piotr(Futbolero) rządał maila. Rzekomo płatność allegro nie działa.
Witam.O 17:29 dostalam coś takiego z loginu Client:103042474
@monikapoz4 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Dzień dobry, ja również dostałam taką wiadomość na allegro lokalnie od Użytkownika o nicku mpjaro. Załączam screen z rozmowy
@VintagePearl bardzo dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
Ja również zgłaszam
Dzień dobry. Dzisiaj otrzymałem taka wiadomość gdzie kupujący prosi mnie o maila by kupić przedmiot. Od razu nabrałem podejrzeń jednak zdjęcie jakie mi wysłał wygląda na rzeczywiste. Proszę o pomoc. Pozdrawiam