Czy można wycofać się ze zmiany konta

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Dzień dobry mam problem zmieniłem konto na revoluta a teraz muszę przesłać 1.01zł na weryfikację konta allegro.pl w jaki sposób mam to zrobić próbowałem zrobić przelew z rewoluta ale pieniądze mi wróciły spowrotem na konto revoluta proszę o pomoc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Tomeczek888-T1 na tym polega weryfikacja. Wysyłasz przelew na ich konto a on potem wraca do ciebie. Na podstawie przelewu dokonują porównania podanych danych.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Ja to rozumiem chodzi mi o to jak mam dokonać przelewu bo z revoluta nie mogę i ze swojego konta też nie mogę zrobić tego przelewu.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Tomeczek888-T1 widzę, że wczoraj zaczęła się weryfikacja u operatorów płatności. Dla PayU czas weryfikacji rachunku może potrwać do 3 dni, natomiast u Przelewy24 do 5 dni. Dlatego poproszę Cię o cierpliwość - jeśli po tym czasie status się nie zmieni, to daj proszę znać. 😊
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
To ja opłaciłem tą weryfikację czy nie. Bo ja robiłem płatność pierwszy raz z revoluta i nie wiem czy tą płatność została dostarczona do allegro na tą weryfikację.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Tomeczek888-T1 Tak, masz rozpoczętą weryfikację rachunku do wypłat. Jeśli po upływie 3 dni w przypadku PayU oraz 5 dni w przypadku Przelewy24 - rachunek wciąż nie będzie zweryfikowany to daj proszę znać. Zweryfikujemy wtedy sytuację. 😊
Moderatorka