Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
Jestem zainteresowany zakupem. Skontaktuj się ze mną na mój e-mail obarzanekmaria96@gmail.com
@OldtimerClassic Dzięki za zgłoszenie, zablokujemy to konto
Witam, użytkownik jola123-j6 prosi o mojego maila...
@aneczka_1988_ dziękuję za Twoje zgłoszenie! To konto jest już zablokowane.
Dzień dobry, otrzymałam taka wiadomość z prośba o maila
Gdy ktoś prosi was o adres email, to podajcie email policji kancelaria.gabinetkgp@policja.gov.pl.
Ja tak zrobiłam i juz od kilku tygodni mam spokój a wcześniej nękali mnie tymi prośbami nawet 3x dziennie
Prosiłbym również u mnie zablokować konto clienta:104411065, który wysyłał do mnie zapytanie o e-maila.
Czy są jakieś kary dla osób, które robią zamówienia i tym samym blokują ofertę, którą sprzedaję a potem nie płacą? Dotyczy to najczęściej właśnie kont client......
Po raz kolejny i nie ostatni znajduję wiadomości od potencjalnych"kupujących" wyłudzający dane osobiste.Dlatego zgłaszam tutaj by ostrzegać uczciwe osoby którę chcąć sprzedać swoje rzeczy.
Pozdrawiam Lila
@blondi87_bb Bardzo dziękuję za zgłoszenie, wszystkie konta, które wskazałaś są już zablokowane w naszym systemie.
Serdecznie dziękuję. Gorąco Pozdrawiam
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Przesyłam jednego od siebie proszę o zgłoszenie
prosze mu podać email Policji, inaczej załozy nowe konto i dalej będzie nękać
@Client:72241991 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Witam,
Nie odpisuj to próba wyłudzenia twoich danych i dostępu do twojego konta.
@sosanka Bardzo dziękuję za zgłoszenie, oba te konta są już zablokowane w naszym systemie.
taka sama wiadomość jak wyżej, nowe konto Client:105035336
@warkocz1243 Dzięki, to konto jest już zablokowane