Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co jest z tym starym formularzem !? pierwszą ofertę ładnie i pięknie wystawiłem chcę następną a tu lipa odrzuca zdjęcia i miele wszystko długo i tak drugi dzień a nie chcę wystawiać na nowym lokalnym bo wygląda słabo delikatnie mówiąc jakoś tak jak serwis nisko budżetowy i jakiś taki okrojony z funkcji tak mi się wydaje .Ja osobiście omijam oferty z allegro lokalnie i jak się domyślam wiele osób tak robi przeglądając tak na szybkiego kilka stron aukcji,
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czy o to chodziło?
@yetting Dział Techniczny zweryfikował opisywaną kwestię i niestety nie odnaleziono źródła błędu - nie udało się go powtórzyć.
W celu uzupełnienia zgłoszenia dodaj proszę jeszcze zdjęcie z włączoną konsolą deweloperską (aby ją włączyć, skorzystaj proszę ze skrótu: Ctrl + shift + j (chrome), Ctrl + shift + k (Firefox)).
Ważne, aby screeny z konsoli były z momentu pojawienia się błędu i aby widoczne były na nich wszystkie wpisy (możesz to wysłać z podziałem na kilka zrzutów). Oprócz tego zrzuty również z konsoli, ale z zakładki „Network”. Jeśli pojawią się tam jakieś wpisy na czerwono, potrzebny będzie zrzut po kliknięciu tego czerwonego wpisu, a następnie po kliknięciu "Response".
Witam czy o to chodziło ?bo to tylko skrawek jeśli to
@yetting tak, dziękuję. To na razie wystarczy. Przekazaliśmy już Twoje zrzuty do zespołu technicznego, aby ponownie sprawdził tę sytuację.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dziękuję za poświęcony czas i trud !!! Działa 😁
@yetting Super, cieszę się, że w końcu się udało. 🙂 Nasz Dział Techniczny podczas weryfikacji odnalazł jakiś dodatek, który blokował możliwość dodania zdjęć -na przykład AdBlock. Gdyby sytuacja się powtórzyła, wyłącz wszelkie dodatki do przeglądarki i spróbuj ponownie w karcie incognito.