Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na przykładzie telefonu b2710. Pokazują się strony strasznie okrojone. Chociaż pokazuje się liczba 78 a pokazuje się tylko 9 aukcji. Wszystkie filtry ma wyczyszczone i historię itp. a po lewej jak byk, że jest 78. Nie ma żadnej mojej aukcji i z lokalnie i z allegro
@COMTER Czy przeglądając wyniki masz zaznaczoną opcję widoku konsumenckiego? Podaj dokładną frazę, którą wpisujesz w wyszukiwarkę. Prześlij też link do wyników wyszukiwania.
Załączam film czego szukam i czego nie widzę. Czy na biznes czy konsumenckim mam tak samo.
Nie da się filmu. W wyszukiwarce wpisuję samsung b2710 potem w smartphony i telefony i nie widzę swoich kilkunastu aukcji.
Wina połączenia produktu wówczas nie widzisz ofert Allegro Lokalne tylko jest wyświetlana jedna.
A gdzie mam szukać tego połączenia? Nie widzę nie tylko swoich ogłoszeń ale wszystkie mam ograniczone. Od papieru toaletowego do lodówek którą właśnie chcę wybrać.
0
@COMTER wynika to z widoku produktowego na liście ofert.
Twoje oferty są powiązane z tym produktem. Więc na wynikach wyszukiwania są tutaj:
Gdy kllikniesz "porównaj 9 ofert" zobaczysz swoje oferty.
Ofert lokalnie i tak nie widać. Dlaczego w wypadku powyżej widoczna jest kogoś oferta a moich nie widać w wyszukiwarce?
I jak to wyłączyć.
Jak wyłączyć porównania. Widoczne są nawet podróby czy używki a ja mam całkowicie nieużywane oryginały 11 czy 12 letnie.
Proszę o pomoc bo jeszcze 1 czy dwa miesiące i zbankrutuje bo wyświetlenia są bliskie zeru a sprzedaż 0. i nie chodzi o tom , że ktoś ma coś lepszego, wręcz przeciwnie.
@COMTER w przypadku ofert odpowiadającym danemu wyszukaniu widoczna jest jedna oferta z Allegro Lokalnie, pozostałe są widoczne po kliknięciu "zobacz podobne".
Tutaj artykuł w którym znajdziesz informacje o tym jak wybierany jest reprezentant produktu, czyli ta oferta, która jest widoczna na liście wyszukania.
Wystawiłem w tym samym czasie co konkurencja i on sprzedał 3 bo je widać a ja 0 bo nie widać. To niesprawiedliwe.
Wyświetlana oferta która ma być przedstawicielem b2710 nie ma nic wspólnego z moimi telefonami fabrycznie nowymi i zaplombowanymi a po komentarzach to zwykłe odnawiane z chin albo używki
Moje oferty są na białym tle. I promuje od dzisiaj jedną ofertę i nie widzę jej . A poza tym nie ma mojego produktu z takim stanem jak moje.
@COMTER miniatury nie spełniają naszych zasad. To nie jest białe tło, załączam przykład z artykułu:
Ok. Zaraz kupię namiot i się poprawię. A gdzie jest moja wyróżniona aukcja?