Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę znaleźć etykiety, gdzie jej szukać w allegro lokalnie?
Nie moge wykonac pkt 4 z tej procedury, ktora widzialem juz. Mieli system generowanie etykiety i nic sie dalej nie dzieje.
Ani komunikatu bledu ani etykiety. Gdzie jest zasob z etykietami?
Prosze o pilna pomoc. Chce wysalac paczke, a nie mam etykiety.
@itstudio Sprawdź czy problem występuje, kiedy korzystasz z innej przeglądarki.
na innych urządzeniach i przeglądarkach problem występuje taki sam
gdzie moge dotrzec do etylkiety, czy moge ja dostac na maila?
@itstudio Jeśli etykieta się nie generuje, nie wydrukujesz jej. Z jakich przeglądarek korzystasz, czy są zaktualizowane? Wyczyść pamięć podręczną i pliki cookies. Czy jesteś pewien, że nie masz w przeglądarce aktywnych dodatków, które mogą blokować prawidłowe działanie Allegro Lokalnie? To samo mogą powodować programy antywirusowe. Sprawdź to proszę.
Sprawdzalem to oczywiscie. Tak samo na nowej przegladarce, gdzie serwis Allegro nie byl odpalany.
Prosze o konkretna pomoc, a nie typu prosze o restart i u mnie dziala 😞
@itstudio Podaj numer zamówienia, którego dotyczy ten problem i jeśli to możliwe, prześlij zrzuty ekranu lub filmik, na którym problem zostanie zobrazowany.
Identyczny problem występuje u mnie. Kilka dni temu nadawałem kilka przesyłek i było ok. Dziś nie działa. Nie wyskakuje żaden błąd ale etykieta się nie generuje. Zmiana przeglądarki nic nie daje.
@nat_not Mozesz pomoc?
Warto byloby sie dobrac do miejsca, gdzie sa wygenerowane etykiety, jesli sie generuja.
Jesli nie, to prosze o rozwiazanie problemu i umozliwienie generowania etykiety.
Dziękuję za rozwiązanie problemu. Faktycznie etykieta nie chciała się wygenerować z tegoż powodu. Po prostu mylił mnie fakt, iż wcześniej generowały się etykiety bez problemu a nadałem kilkadziesiąt przesyłek. W każdym razie problem rozwiązany. Dziękuję jeszcze raz.
Dziękuję, to była właściwa odpowiedź.