anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Licznik sprzedaży na lokalnie

MAMY ROZWIĄZANIE!
AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Licznik od dawna wyświetla ilość sprzedanych sztuk zamiast ilości osób kupujących w ofercie. Przykładowo gdy jedna osoba kupi 50 sztuk to komunikat brzmi 50 osób kupiło tę ofertę. Wszędzie indziej pewnie byłby to błąd, Tutaj nie wiem czy to błąd, czy celowa robota. W każdym razie przynajmniej z miesiąc już tak jest i poprawy nie widać. Oferty wyglądają przez to mocno podejrzanie jak nie ma sprzedaży, a potem nagle kilkadziesiąt sztuk... To zaufania do zakupów nie buduje... @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  W przykładowych ofertach 1 osoba kupiła 50 sztuk i 2 osoby kupiły w sumie 53 sztuki...

Screenshot_13.pngScreenshot_14.png

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@AnnaG-Antyki Przekazałam tę sprawę do weryfikacji. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@AnnaG-Antyki Dostałam potwierdzenie, że zgłoszony problem był błędem technicznym. Obecnie nie powiniej już występować.

Przepraszamy za wcześniejsze nieprawidłowości.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
-PRORIDE-
#12 Orędownik#

To był epicki błąd takich rzeczy się nie zgłasza. Była większa szansa na pozbycie się rzeczy które miało się w ilości kilka sztuk. Kupujący często kupują produkt w ofercie gdzie ktoś już kupił. Tam gdzie brak ofert kupna nawet jak cena jest atrakcyjna to nikt nie chce kupować.

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Właśnie to nie był błąd. Sprzedaje tam gdzie sporadycznie ludzie kupują ale obserwują. Oferta w której nie ma sprzedaży i nagle kupuje 50 czy 100 osób, potem znowu nic i duży skok jest nie wiarygodna. Po prostu wyglądały podejrzanie. Wolę by normalnie pokazywało, że kupiła jedna osoba niż następowały takie dziwne skoki... Tam i tak jest mało zaufania z braku komentarzy, nie potrzeba kolejnych dziwnych sytuacji...

oznacz moderatorów
-PRORIDE-
#12 Orędownik#

Tak kiedyś było na głównym allegro ale potem zrobili wyświetlanie ofert tylko z 30 dni. Na AL długo tego nie naprawiali i było super. Naprawili to w tym miesiącu.

oznacz moderatorów