Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam zauważyłem ostatnio że nie dochodzą moje wiadomości na allegro lokalnie pisze przez apke na telefonie. W czym może być problem
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@srokin Czy po wysłaniu wiadomości pojawia się jakiś komunikat np. że nie może zostać dostarczina?
Wysyłka normalnie ale nie widzę żeby ktoś odczytał wiadomość i nigdy nie odpisuje. Zdarzyło mi się to na paru aukcjach już
@srokin Ile było tych wiadomości? Do kogo i kiedy je wysłałeś?
Wiadomości było do 5 różnych użytkowników żaden nie dostał wiadomości. Może Pani mi napisać wiadomość na allegro lokalnie zobaczymy czy jak odpisze to dojdzie
https://allegrolokalnie.pl/oferta/retro-konsola-anbernic-rg35xx-64-gb-a5b
@srokin Skąd wiesz, że wiadomości na pewno nie dotarły? Podaj mi loginy sprzedających oraz daty i godziny wysłania wiadomości.
@srokin Dziękuję. Konsultuję tę sprawę. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.
@srokin Dziękuję za cierpliwość.
Dostałam potwierdzenie, że wiadomości zostały dostarczone, ale odbiorcy ich nie odczytali. Zostały wysłane również maile odnośnie nieodczytanych wiadomości na czacie. Na nie odbiorcy również nie zareagowali.
No ok ale dziwne to jest