anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę dodać zdjęcia do nowego ogłoszenia

eMTe2005
#8 Zapaleniec

Od kilku dni, 3-4?, nie mogę dodać zdjęcia do nowego ogłoszenia. Po kliknięciu na dodaj foto przenosi mnie do galerii na smartfonie, wybieram jak zwykle foto po czym cofa mnie do panelu dodawania bez załadowania foto, jakbym nic nie kliknął 

• Limit ogłoszeń zachowany, pliki które próbuję dodawać w normie. Czy coś mi się poprzestawiało w smartfonie? Mam Samsung Galaxy A13, dość już wieloletni i czasem się z nim dzieją dziwne rzeczy, np zmienia się szybkość wygaszania ekranu lub wyłącza sięvideo na YT. Android 14. Czy to może być jednak problem od strony Allegro, ale wtedy by wszyscy raportowali?
oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

eMTe2005
#8 Zapaleniec
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@eMTe2005 no właśnie, ponieważ nie mieliśmy innych zgłoszeń, to raczej coś u Ciebie, spróbuj proszę reinstalować aplikację i upewnij się, że korzystasz z najnowszej wersji. 
Aplikacja Lokalnie wymaga systemu Android 8, więc na 14 powinno być okej. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

eMTe2005
#8 Zapaleniec

To nie w aplikacji a przez przeglądarkę. 

Czyli nie było innych zgłoszeń?

oznacz moderatorów

la_nika

@eMTe2005 mieliśmy zgłoszenia z dodawaniem zdjęć (tutaj wątek na ten temat), ale opisany przez Ciebie problem wygląda inaczej, bo nie pojawia się komunikat. 
Czy masz możliwość sprawdzenia, czy problem wystąpi również, gdy skorzystasz  z przeglądarki na komputerze? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów