Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawiłem na licytacje produkt , klient wylicytował , nie zapłacił nie odpisywał na wiadomości. Zero kontaktu , allegro też do niego pisalo.
Wystawiłem po raz kolejny , ta sama sytuacja , co mam robić?
A to ten sam kupujący?
Niestety tak
To go zgłoś, zablokują.
Po pierwszym wylicytowaniu zgłosiłem i podobno mieli się z nim kontaktować . Efekt widoczny...
38571466 jego nick
@39188410 dziękuję, już sprawdzamy to konto.
Super , czekam na efekty
Efekty mogą być takie że mu konto zablokują i będzie nadal mógł kupować z innego swojego konta i nadal będzie robił to dla zabawy .
Właśnie wyglada to jak zabawa , tyle że mi i innym licytującym nie jest do śmiechu.
Wiadomo coś?
@39188410 To jest zaburzenie psychiczne które szczególnie rozwinęło się po epidemii covid19 u ludzi zaszczepionych - nic na to nie poradzimy.
@39188410 Nie informujemy klientów o dokładnych działaniach podejmowanych na kontach. W takich sprawach kontaktujemy się już bezpośrednio z użytkownikiem.
@39188410 jeśli robi to złośliwie i celowo (bo np. sam sprzedaje taki produkt) to nic nie zrobisz. Nawet jak allegro zablokuje mu konto to w 10 sekund założy kolejne i zalicytuje dowolna kwotę, a Ty nie masz możliwości odwołania takiej oferty.
nie korzytsać z licytacji.
90% transakcji nie dochodzi do skutku. to forma zabawy lub dzialania konkurencyjnych sprzedawcow.
wystaw w kup teraz a jak się nie sprzeda to obnizaj cene
Kiedyś licytacje to była przyjemność i adrenalina oraz ciekawość do momentu otwarcia paczki - co przyjdzie. Szczególnie licytacje od 1 zł gdzie często coś kupowało się wtedy za 1-3zł.
Kup teraz to mogę sobie zrobić w sklepie gdzie większość towaru aktualnie mam taniej jak na allegro. Jest tyle sposobów żeby to ucywilizować ale grupa specjalistów allegro patrzy przez palce i udaje że nie widzi problemu.
Mi brakuje tego typu licytacji i towaru w stylu "nieznana część elektroniczna" albo telefon stan nieznany. Teraz sprzedawcy boją się taki towar wystawiać a to była prawdziwa kopalnia okazji dla osób które potrafiły naprawić.
@krejzole licytacje na allegro lokalnie nie mają większego sensu. Ani sprzedajacy nie jest w stanie w żaden sposób wyegzekwować wplaty, ani kupujący nic nie zrobi, gdy sprzedawca stwierdzi, że cena jest za niska i zwróci kasę. Można wystawiać, jeśli komuś nie zależy na szybkiej sprzedazy.