Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zostało mi naliczone 11.49 za sprzedaż pomimo ze jestem SMART i nie miałem wykorzystanych 6 darmowych
Prosze o pomoc jak mam to zgłosic bo sie nie da w normalny sposób @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Ale co niby chcesz zgłaszać? Klient nie był smart, zapłacił Ci to 11.49 razem z ceną przedmiotu. Kasę sobie wypłaciłeś na konto, a Allegro doliczyło cenę etykiety do rachunku i teraz to z tej kasy od klienta płacisz. Sprawdź sobie ile dokładnie wpłacił klient... No chyba, że ustawiłeś koszt paczkomatu na 0zł, wtedy to wysyłka na Twój koszt...
nie zapłacił ... nie jestem **piiip**ą. prosze tylko kogoś kto moze mi pomoc skontaktowac sie z tym g.... nianym allegro, reszte sobie poradze.... poprostu zostałem okradziony ba 11.49zł nie odpuszcze.
@DigiRecDicom jest dokładnie tak jak napisała @AnnaG-Antyki klient zapłacił za koszt przesyłki. Otrzymałeś więc środki na nadanie paczki.
NIE ZAPŁACIŁ WŁASNIE !!!!! było wystawione 74.98 ZE SMART i tyle zapałcił a alegro dodoało mi 11.49 do zapłaty.... wczesniejsze wszystkie były zawsze OK !!!
@DigiRecDicom za sprzedaż w tej ofercie kupujący zapłacił 20 zł (towar) + 11,49 zł (przesyłka), więc razem na Twoje saldo środków do wypłaty, które możesz sprawdzić w tej zakładce, wpłynęła kwota 40,49 zł. Wszystko się zgadza, ale jeśli masz dodatkowe pytania lub chcesz skontaktować się z naszym zespołem, zapraszam tutaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Witam Serdecznie Panią Aleksandre, dziękuje za przydatne info, wszelką pomoc poniżej screeny z mojej skromnej sprzedaży. Zycze spokojnego, ciepłego i udanego weekendu 🙂 Grzegorz
@DigiRecDicom opłata, która wskazujesz dotyczy oferty 6c19d4ff-e7b2-40d3-9ed6-ee0ac63ac7c4. Kupujący w tym zamówieniu opłacił przesyłkę.
Dobry Wieczór Pani Basiu, bardzo dziękuje za zaangarzowanie i pomoc, ale gdzie ja zrobiłem w takim razie błąd ??? podje screen z wpłat.
@DigiRecDicom kliknij znaczek V przy typie operacji i rozwiną Ci się szczegóły