anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nieprawne naliczenie za wysyłkę SMART

DigiRecDicom
#7 Wielbiciel#

Zostało mi naliczone 11.49 za sprzedaż pomimo ze jestem SMART i nie miałem wykorzystanych 6 darmowych

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

DigiRecDicom
#7 Wielbiciel#

Prosze o pomoc jak  mam to zgłosic bo sie nie da w normalny sposób @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Ale co niby chcesz zgłaszać? Klient nie był smart, zapłacił Ci to 11.49 razem z ceną przedmiotu. Kasę sobie wypłaciłeś na konto, a Allegro doliczyło cenę etykiety do rachunku i teraz to z tej kasy od klienta płacisz. Sprawdź sobie ile dokładnie wpłacił klient... No chyba, że ustawiłeś koszt paczkomatu na 0zł, wtedy to wysyłka na Twój koszt...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

DigiRecDicom
#7 Wielbiciel#

nie zapłacił ... nie jestem **piiip**ą. prosze tylko kogoś kto moze mi pomoc skontaktowac sie z tym g.... nianym allegro, reszte sobie poradze.... poprostu zostałem okradziony ba 11.49zł nie odpuszcze.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@DigiRecDicom jest dokładnie tak jak napisała @AnnaG-Antyki klient zapłacił za koszt przesyłki. Otrzymałeś więc środki na nadanie paczki. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

DigiRecDicom
#7 Wielbiciel#

NIE ZAPŁACIŁ WŁASNIE !!!!! było wystawione 74.98 ZE SMART i tyle zapałcił a alegro dodoało mi 11.49 do zapłaty.... wczesniejsze wszystkie były zawsze OK !!!

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@DigiRecDicom za sprzedaż w tej ofercie kupujący zapłacił 20 zł (towar) + 11,49 zł (przesyłka), więc razem na Twoje saldo środków do wypłaty, które możesz sprawdzić w tej zakładce, wpłynęła kwota 40,49 zł. Wszystko się zgadza, ale jeśli masz dodatkowe pytania lub chcesz skontaktować się z naszym zespołem, zapraszam tutaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

DigiRecDicom
#7 Wielbiciel#

Witam Serdecznie Panią Aleksandre, dziękuje za przydatne info, wszelką pomoc poniżej screeny z mojej skromnej sprzedaży. Zycze spokojnego, ciepłego i udanego weekendu 🙂 Grzegorz1 rozliczenie OK.jpg2 CPU OK.jpg3 Procesor OK.jpg

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@DigiRecDicom opłata, która wskazujesz dotyczy oferty 6c19d4ff-e7b2-40d3-9ed6-ee0ac63ac7c4. Kupujący w tym zamówieniu opłacił przesyłkę.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

DigiRecDicom
#7 Wielbiciel#

Dobry Wieczór Pani Basiu, bardzo dziękuje za zaangarzowanie i pomoc, ale gdzie ja zrobiłem w takim razie błąd ??? podje screen z wpłat.11111 OK.jpg11111.jpg

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@DigiRecDicom kliknij znaczek V przy typie operacji i rozwiną Ci się szczegóły

oznacz moderatorów