Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dobry Wieczór,
Wystawiłem ogłoszenie na licytację telefonu na Allegro Lokalnie. Ktoś zalicytował kwotę 100 000 zł, co ewidentnie jest żartem i działaniem niepoważnym.
Poniosłem już koszty związane z wystawieniem oferty z wyróżnieniem, a teraz wygląda na to, że ktoś bawi się moim kosztem. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tej sytuacji – chciałbym anulować tę nierzetelną ofertę i uniknąć konsekwencji finansowych wynikających z nieuczciwego działania licytującego.
Z góry dziękuję za pomoc i interwencję.
21b8d75a-3bdc-418f-80c2-60a80e70d9eb
malgrzata12345
Nie wystawiaj na licytację tylko kup teraz. Allegro nic z tym nie robi a jajcarze tworzą nowe konta w trymiga nawet jak allegro takie zamknie
@malgrzata12345 Widzę, że kontaktowałaś się już z nami w tej sprawie przez formularz. Proszę, zaczekaj na odpowiedź drogą mailową.
Niestety, zabierając nam możliwość wystawienia na allegro jako zwykłym ludziom, nie mamy żadnej możliwości aby to kontrolować i jesteśmy skazani na takich użytkowników podbijających licytację. Wystawiając na normalnym allegro nigdy takich sytuacji nie miałem. A tu na allegro lokalnie mam związane ręce.
Ps. Nadal sprawa nie rozwiązała się.
Cześć @malgrzata12345, z informacji, które uzyskaliśmy, sprawa została przekazana do Działu Bezpieczeństwa. Gdy tylko otrzymamy więcej szczegółów, otrzymasz odpowiedź w zgłoszeniu mailowym nr 53269589.
Dzień Dobry,
Niestety nadal czekam na odpowiedź.
@malgrzata12345 Doradca poinformował Cię wczoraj w sprawie, że Twoje zgłoszenie jest wciąż weryfikowane. Odpowiedź otrzymasz w korespondencji mailowej.
Dziwię się, że prosty temat z założenia jest tak długo weryfikowany. Niedługo zostaną zakończone aukcję i zostanę sam z tym problemem.
Cześć, @malgrzata12345. Przepraszam, że tyle to trwa - nadal działamy w tym temacie. Poprosiłam o najwyższy priorytet dla Twojego zgłoszenia. Gdy tylko coś ustalimy, poinformujemy Cię drogą mailową.
Dzień Dobry,
Dziś już jest 6 dzień od zgłoszenia sytuacji, nadal nie otrzymałem informacji a dziś zakończą się moje licytację. Nie rozumiem dlaczego to tak długo trwa. Przywróćcie możliwość wystawiania na standardowym allegro dla zwykłych użytkowników wtedy problem zniknie.
@malgrzata12345 Proszę Cię jeszcze o cierpliwość.
Brak odpowiedzi ze strony allegro.
A co się spodziewałaś skoro allegro kontom zalożonym na maila bez weryfikacji pozwala podbijać ceny? @malgrzata12345 nie wystawia się towaru na licytacje bo ktoś se jaja robi albo ma podobny towar i licytuje by zablokować twój. Do tego nie nabija się kabzy allegro promowaniem skoro pozwalają na taki syf tylko opcja kup teraz i inpost w ofercie zapis wyłączam rękojmię i masz tyłek chroniony tylko musisz zerkać czy dyskusji nie ma.
Spodziewam się chociaż odpowiedzi, każdemu należy się w takim przypadku. Na allegro lokalnie wystawiłem pierwszy raz bo niestety szaremu człowiekowi zabrali możliwość wystawienia na głównym. Sprzedawałem dziesiątki rzeczy ale nie na lokalnie. Totalne dno. Teraz już wiem.
@malgrzata12345 Marysia wyjaśniła, że cały czas działamy w tym temacie.
Jeśli ustalimy coś w Twojej sprawie skontaktujemy się mailowo. Proszę o cierpliwość. Przepraszam za dłuższy czas odpowiedzi.
Jeszcze sprawa jest weryfikowana?
@malgrzata12345 widzę, że podjęliśmy już działania wobec kupującego, który licytował na wspomnianą, zawyżoną kwotę. Niedługo powinnaś otrzymać wiadomość w korespondencji 53269589 w tej sprawie.
Dzień Dobry,
Brak odpowiedzi ze strony Allegro.
@malgrzata12345 bardzo Cię przepraszam za tę sytuację. Poprosiłam już zespół o odpowiedź dla Ciebie.
Cześć,
Otrzymałem wiadomość od allegro, która niczego nie rozwiązuje i nie otrzymałem informacji co z moimi poniesionymi kosztami wystawienia aukcji.