Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nDziś przez przypadek otworzyłem prywatną pocztę i co ja tam widzę, zapytanie z al, zaległą opłatę , która mi konto zablokowała. Nie przypominam sobie abym ją udostępniał, a tu proszę...o co chodzi? @_HolaOla_
I co masz zaległości czy jakieś oszustwo? a ten mail nie jest powiązany z innym kontem Allegro?
Chyba tak, z kontem, o którym nie miałem pojęcia właśnie z niego rozmawiam z kupującym. Teraz to już wiem gdzie się podziało tych 40 ofert, co ich nigdzie nie było widać. Wnioskuję,że jak jeszcze z tel. wszystko robiłem to tam mi podpieło 2 konto.
@mazurkur439 może jak wystawiał Pan książki to wystawiał na kilku kontach allegro i nie pamięta już tego
To było straszne zamieszanie, zacząłem na AL ale mi się miejsce skończyło i chyba te 40 ofert wstawiłem jeszcze z tel. a później z Allegro i laptopa, a ile wtedy urzerania sie z Allegro było. jak to nic a nic na komputerach się nie znałem jescze 3 miesiące temu. Ale cyrk. Można jakoś te lewe konto podpiąć do normalnego?
@mazurkur439 można powiązać ale musi mieć Pan firmę i konto na allegro zweryfikowane jako firmowe. A nie myślał Pan nad otwarciem księgarni?
To wyłudzenie?
@mazurkur439 niestety tak
Otworzę coś bardziej oryginalnego, ale na razie się nie zdradzam, żeby ktoś pomysłu nie podkradł. Ale w sumie to ja tam i tak nie zamierzam zarabiać.
A na końcie miałem zaległości jekieś śmieszne drobne
Jak to mówią grosz do grosza, a będzie kokosza
O i jeden okazał się uczciwy pieniądze już wpłacił
Czyli nie każdy jest złym człowiekiem
Zaczynam rozumieć strategię Allegro, żeby zniechęcić prywatnych sprzedawców do sprzedaży tutaj. Przez swoją indolencję wygenerowałem pewnie sporo kosztów. Zajmowałem czas pracownikom i jeszcze wydłużałem go dla innych zgłoszeń. Przydałby się jakiś test dla tych co zaczynają na profesjonalnych stronach, a tak jak ja nie mieli pojęcia o komputerach, internecie, nie wspominając o e-commerce
@mazurkur439 Zabezpieczyliśmy konto, z którego do Ciebie pisano.
Dziękuję w sumie to były 2 konta, ale może rzeczywiście nie było ze mną kontaktu?
Co do drobnych to ciekaw jestem za co zapłaciłem jak wystawiałem Razem ze słonkiem?