Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam . 4 dni temu wystawiłem przedmiot na allegro lokalnie...jest to waluta w grze metin 2 . Gość z którym się dogadałem powiedział że wpłacił kasę lecz nie doszła 😞 w wiadomościach dostałem coś takiego :
Kupujący rozpoczął zakup 1 szt. przedmiotu. Sprawdź status sprzedaży w sekcji Zamówienia od kupujących.
13 Kwi. 2020, 17:52
a potem następną wiadomość :
Cześć Damian Fijał (Client:55032258). Nowa wpłata od kupującego dyrman4! Razem : 450,00 zł
gość mnie oszukał a ja chciałem być w porządku i dałem mu od razu to co chciał ..
co mogę z tym zrobić ?
A sprawdziłeś, czy nie masz tej wpłaty? https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/platnosc-od-kupujacego/co-oznaczaja-statusy-wplat-od-kupu...
Wpłatę powinieneś mieć na Payu w zakładce Środki i historia operacji
@Client:55032258 Kupujący nie opłacił zamówienia przez Allegro Finanse. Proszę, żebyś zgłosił tę sprawę przez formularz. Postaramy się Ci pomóc.
@nat_not podejrzewasz podrobionego maila, to chyba nie pierwszy raz 😞
@kostas11 Nie widzę wpłaty w naszym systemie, więc niestety prawdopodobnie doszło do oszustwa.
Niestety nic. Allegro nie chroni sprzedających. My takiego oszusta wyłudzacza też mamy oto on poniżej
Ratunku, ktoś tu kogoś nazwał oszustem i wyłudzaczem! Na pomoc! Wezwijcie @RED !
Oh, wait... To tylko kupującego wyzywają. Kupującego można.
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
@Client:79179573 Takie, pożal się borze świerkowy, kupującego można. A nawet trzeba.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄