anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podbijanie ofert na 250 tysięcy

roos7
#7 Wielbiciel#

Przedmiot jest warty maksymalnie 50zł, wiadomo że kupujący tyle nie zapłaci. Co mam z tym faktem zrobić? I co z prowizją?

https://allegrolokalnie.pl/oferta/rance-10-adult-edition-i-erotyczny-tip

oznacz moderatorów
18 ODPOWIEDZI 18

br.
#21 Demiurg#

Nic nie robić,  cieszyć się że ktoś tak wysoko ocenił małowartościowy przedmiot.

Prowizja byłaby naliczona gdyby klient zapłacił, ale skoro nie zapłacił to nie ma problemu.

oznacz moderatorów

pecela
#18 Luminarz#

@br.

Wartość produktu zależy od tego ile ktoś jest w stanie za niego zapłacić. A tego typu komiksy, mogą mieć sporą wartość kolekcjonerką (nawet kilka czy kilkanaście tysięcy złotych, ale nie 250000 zł). 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@roos7 Zablokowaliśmy już konto tego licytującego. Konsultuję sprawę wycofania jego oferty z licytacji. Dam znać, gdy dostanę odpowiedź.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

abracodebra
#7 Wielbiciel#

Witam. Niestety chyba działa z różnych kont, bo dziś zdarzyło się z moją (i nie tylko) aukcją. Tu jest lista tylko z elektroniki https://allegrolokalnie.pl/oferty/elektronika?price_from=250000&price_to=250000 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@abracodebra Dzięki za zgłoszenie. Skierowałam je do zespołu odpowiedzialnego za ten obszar. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Crow_Empire
#14 Krzewiciel#

@nat_not  tyle czasu szanowna Moderatorko i porządku z tym bajzlem nie robicie, patrz wpis  @abracodebra 

oznacz moderatorów

roos7
#7 Wielbiciel#

Wznowiłem ofertę i ponownie ktoś złożył ofertę 250 000 PLN

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@roos7 rozumiem, że masz na myśli ofertę nr 3538526c-5308-44f4-a125-00e8ae53350a, oferta została złożona 25 marca, a konto licytanta jest już zablokowane. 
W tej sytuacji, zakończ proszę tę licytację i wznów ofertę, ta osoba nie będzie miała już możliwości złożyć oferty. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

@la_nika  założy nowe konto i zalicytuje 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Agent555 tego nie wiemy, jeśli to zrobi, podejmiemy działania. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

all3gr0adam
#2 Obserwator#

moja licytacja otrzymała też 250 000 zł oferty od jednego kupującego

Client:133123777

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Crow_Empire @roos7 podjeliśmy działania wobec kont, które naruszały nasz regulamin. 

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@gdvorek Lepiej podejmijcie działania aby te osoby miały dożywotnego bana i nie mieli możliwości zakładania nowych kont .

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@kolekcjoner608 podpowiem, że w przypadku ograniczenia jakie na te konta nałożyliśmy, będziemy weryfikować priorytetowo następne jakie założą i mam nadzieję, że do podobnych takich sytuacji nie dojdzie.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

abracodebra
#7 Wielbiciel#

A dla czego nie została cofnięta oferta zablokowanego konta? Swoją drogą dla czego niema takiej możliwości u sprzedającego, jak jest to na zwykłym allegro? I co z kosztami za promowanie?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@abracodebra o jaką ofertę dokładnie chodzi? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

abracodebra
#7 Wielbiciel#

Tak naprawdę chodzi o podejście. Czy nie jest logiczne, po zablokowaniu konta, anulowanie wszystkich licytacji tego użytkownika? Wcześniej podawałem link do odfiltrowanych licytacji w dziale elektronika. Moja licytacja to  https://allegrolokalnie.pl/oferta/komputer-do-gier-intel-i3-6100-rx470-4gb-16gb-ram-512-gb-ssd?navCa...

oznacz moderatorów