Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uwaga na Client:104082740.
Podejrzany podmiot. Pieniędzy na PAYU nie otrzymałem. Zakup odbył się w niecałą godzinę po zamieszczeniu na allegro o godzinie 00:01.
Zakup na
Ander Jrco
ul. Grunwaldzka 182, 60-162 Miami
tel. 722 706 898
email. andernwix956@outlook.com
@ReeJayV13 Dziękuję za zgłoszenie. Zablokowaliśmy konto tego klienta. W sprawie anulowania naliczonych opłat napisz proszę tutaj.
Z tego co widzę moderatorzy są w stanie to zrobić co widać tutaj niżej i wyżej jesli chodzi o anulowania naliczonych opłat więc prosił bym panią o to samo. To i tak dla mnie duzy problem ..
@ReeJayV13 proszę! Korekta jest już widoczna tutaj.
@la_nika czy wasi wspaniali pracownicy działu bezpieczeństwa nie potrafią założyć permabana na nr telefonu powtarzający sie od lat ten sam przecież to jest śmieszne że nie potrafią reguły do systemu dopisać blokuj fałszywy nr telefonu z kontem zaraz po wykryciu ganianie się z problemem latami bez rozwiązania
same problem. they're literally using the same name and phone ☠️
Odbiór osobisty z płatnością przy odbiorze
Umów się z kupującym na odbiór i płatność.
Dane odbiorcy
Lynn Lill
tel: 666 666 765
e-mail: paullampard84@gmail.com
Uwagi do dostawy
Brak.
Kupujący
Client:116884247
e-mail: paullampard84@gmail.com
@Client:67648555 thank you for reporting this! We blocked the account, you also received payment correction for this transaction.
Dziś w nocy użytkownik o takich samych danych kupił ode mnie komputer. Proszę o zablokowanie tego konta. Poniżej wklejam jego dane. Zwrot prowizji i anulowanie transakcji mam nadzieję załatwić przez support. 666 666 765 Client:117160445 |
Lynn Lill
e-mail: ade.bayodwayne@gmail.com
Brak.
Id transakcji: ddcbbdc5-f3eb-47e1-b1c3-e4d61ffff9d4
Proszę o zablokowanie tego konta oszuta oraz anulowanie konieczności zapłaty prowizji za 'sprzedany' telefon
Pozdrawiam
To samo
Odbiór osobisty z płatnością przy odbiorze
Odbiorca
Lynn Lill
666 666 765
eddiead.egenike@gmail.com
Client:117159738
@slimexx @Client:103785239 @KP2303 @groncik dziękuję, te konta są już u nas zablokowane.
U mnie to samo,
Lynn Lill
e-mail: adegbeike.odunlade@gmail.com
Brak.
Gościu podaj mi swój adres.
Address: Via Pierluigi Palestrina 14/A
10155 Turin
Italy
Na Google maps wygląda, że jest tam jakiś sklep z telefonami.
@TheRedCattoPC dziękuje za Twoje zgłoszenie! Konto jest już zablokowane, a Ty otrzymałeś korektę naliczonej opłaty.
Dzień dobry,
u mnie taka sama sytuacja. Proszę o wsparcie i usunięcie naliczonej prowizji.
Numer oferty:
Oferta: ad6f4ed6-b096-4c99-bfcf-64d42a5237f8
Dane kupującego:
Lynn Lill
e-mail: willi.amsabete2@gmail.com
e-mail: willi.amsabete2@gmail.com
Witam. Czy mogę prosić o weryfikację konta
Ktoś kliknął w Kup Teraz i nie opłacił w ciągu 5 dni, co spowodowało oczekiwaniem na wznowienie oferty. Na czacie klient zobowiązał się do zakupu ale nie chciałbym takiej karuzeli po wznowieniu sprzedaży.
@starbrowars Konto nie wzbudza naszych wątpliwości.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam dziś nastąpił zakup mojej konsoli Xboxa z takiego konta:
Rudiger Lill
e-mail: elliotadegbei.keodunlade@gmail.com
Brak.
Naliczono mi prowizję 80 zł, konsola została zdjęta z aukcji a kontaktu ze sprzedającym brak i jak czytam to jest plaga. Co mogę zrobić w tej sytuacji? Czy już nie można nic wystawić na allegro?
@MDK333 Cześć. Konto klienta zostało zablokowane, a opłata anulowana. Możesz wystawić konsolę ponownie.
Ok, dziękuję