Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
wystawiłem telefon do kupienia bez ładowarki kupujący kupił telefon ja mu wysłałem do niego przyszedł i napisał do mnie że nie ma ładowarki napisałem mu że ładowarki nie było w zestawie bo oryginalnie też nie było ale pan nie rozumie i napisał mi że albo wyślę mu ładowarke z kablem albo obniże cenę o koszt ładowarki co ja mam teraz zrobić
założy dyskusję to odpiszesz że w ofercie nie ma ładowarki i producent nie sprzedaje tej ładowarki z telefonem więc odrzucasz jego reklamację jako bezzasadną
jest założona dyskusja jak pisze ze nie ma w zestawie ładowarki i jeszcze mi mowi o jakis słuchawkach ale pisze mi cały czas ze jak sprzedaje telefon to musi byc ładowarka w zestawie
bo w ogłoszeniu jest telefon tylko i etui i pisze mi ze w opisie pełnej informacji o sprzedawanym przedmiocie i zawsze w zestawie ma byc ładowarka
@dampal12 Ja ci wierzę, az1rael też prawidłowo ci odpowiedział, ale to tylko słowa.
Znajdź specyfikację pakowania tego telefonu w internecie, a może masz taką specyfikację na pudełku lub w jakiejś instrukcji. Nalężało by pokazać na piśmie co fabrycznie było w pudełku i tylko w ten sposób możesz udowodnić że ładowarka się nie należy.
Wiadomo że systemy ładowania czyli kable i ładowarki zostały ujednolicone i od jakiegoś czasu są sprzedawane osobno. Ale tak na słowo będzie to trudno wytłumaczyć automatowi na Allegro.
tylko że pudełko wysłałem do kupującego
To nie zrobiłeś fotek sprzedawanych przedmiotów? Popatrz jak to robią inni, obfotografowany każdy przedmiot osobno i wszystkie razem.
No cóż uczysz się sprzedawać, trochę nauka kosztować musi.
A jeśli ci odeśle ten telefon to poznasz czy to twój?
raczej tak tylko wtedy musze mu oddac pieniadze i bede stratny z 30 zł
bo zapłaciłem juz dla allegro
@dampal12 Ja bym poczekał na dyskusję > w opisie ani na zdjęciach nie ma ładowarki > nie ma też przepisu, że musi być > niech założy dyskusję > jak będziesz mu odpowiadał spokojnie i rzeczowo to raczej nic nie ugra
@dampal12 Raczej poznasz??? Kur... !!! gdybyś był bliżej to bym ci przy.... Tu nie ma "raczej" tu musi być pewność i możliwość udowodnienia twojej racji. Bo zwróci ci inny telefon i będziesz musiał udowodnić że nie twój. Albo zabierze ci telefon policja i będziesz się tłumaczył skąd go masz.
Dla allegro zapłacić musiałeś więc nie wspominaj nawet.
@dampal12 teraz googlasz sobie punkt tylko z telefonami redmi ja mam taki np w galerii echo w Kielcach, idziesz tam podajesz model telefonu i prosisz o wystawienie ci specyfikacji produktu co zawiera według producenta opakowanie telefonu. Niech sobie nawet wyje do księżyca odpisuj to samo cały czas że w aukcji nie pisało że sprzedajesz telefon z ładowarką tylko telefon. Możesz tez napisać do producenta maila
Nic nie pisze że jest ale także że nie ma, więc teraz wszystko zależy od dyskusji!
@dampal12 Trafiłeś na następnego chętnego na parę złotych "za friko"
Dawaj link do oferty sprawdzimy, jak było opisane albo wrzuć opis oferty, jak było w opisie brak to nic nie ugra, ale jak nie było to może być różnie.😊
@LEW433 Stary lew mocno śpi....😂
Link był pół godziny wczesniej
Link jest wyżej opis aukcji i zdjęcia zawierają 3 elementy telefon etui i jakąś obidowe chyba niz o ładowarce i słuchawkach nie ma
no nie ma a on pisze mi ze na innych aukcjach sa ladowarki sluchawki
@dampal12 Fabrycznie w zestawie z tym modelem jest ładowarka i przewód ale w Twojej ofercie nie było tego na zdjęciach ani w opisie.
Także nie daj się - kupujący nie ma podstaw aby wymagać od Ciebie tych akcesoriów.
Napisz mu, że treść oferty i zdjęcia przedstawiają jasno co dokładnie znajduje się w zestawie.
napisze tak zobaczymy co napsize