Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Co tu dużo mówić temat jest jeden zamówiłem telewizor z Allegro kurier inpost chodzi mi o to dlaczego tak robią ci co sprzedają gdybyście zobaczyli to na własne oczy byście nie wiedzieli przywieźli mi telewizor gorzej popsuty niż jakbym wyjął za przeproszeniem ze śmietnika teraz niedawno okazało się że jakaś tam sobie komisja zarządziła sobie powtarzam sobie nie oddawać mi pieniędzy ani telewizora i pytanie teraz czy ja mam to tak zostawić ale to jest tylko do was to pytanie bo ja tego tak nie zostawię
@Client:101753529 jeśli masz problem ze swoim zamówieniem z Allegro Lokalnie lub Allegro, podaj mi proszę jego numer.
@Client:101753529 chodziłeś do szkoły / podstawówka jest obowiązkowa / , musiałeś mieć mocno pod górę bo z interpunkcja u Ciebie nie istnieje . Powalcz trochę , długość przytoczonego przez Ciebie zdania plasuje się w czołówce rekordów .
Teraz korzystając z przecinków , kropek i innych znaków napisz spokojnie w czym rzecz .