Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Wystawiłem banknot na sprzedaż 10000 zlotych na allegro lokalnie.
Okazało się , że omyłkowo wystawiłem, ja tego banknotu nie mam i anulowałem licytację po 1 dniu wystawienia.
Do tego czasu ktoś kupił przedmiot i wpłacił pieniądze na konto allegro.
Proszę dokonać zwrot pieniezy z powrotem na konto użytkownka , który wpłacił czyli [edycja]
Pozdrawiam
Łukasz [edycja]
@ALLEGRO_MEDIA Nie możesz anulować licytacji, jeśli ją zakończysz przed czasem, wygrywa osoba najwyżej licytująca w chwili zakończenia aukcji. Została zawarta prawnie wiążąca umowa i kupujący może domagać się wydania banknotu, nawet sądownie. Jeśli go nie masz, powinieneś go pozyskać z innego źródła i wysłać kupującemu.
Allegro nie wykona za Ciebie zwrotu pieniędzy. Jeżeli kupujący w ramach porozumienia stron zgodzi się na zwrot, pieniądze z Allegro Finanse musisz wypłacić na swoje konto bankowe i oddać kupującemu zwykłym przelewem na rachunek bankowy, który Ci poda.
Witaj, @ALLEGRO_MEDIA.
Możesz łatwo i tanio naprawić swój błąd. Kup banknot od kogoś innego i wyślij go klientowi:
@ALLEGRO_MEDIA Jeszcze prowizje za to pobrali!
A za ile sprzedałeś ten banknot?
Jeśli za 10 tyś. - to jeszcze na tym zarobisz, zrób tak jak ci napisał @Client:98572120 kup, gdzie indziej i wyślij klientowi.
@TATLOK No.... nie. Przy kolekcjach liczy się stan zachowania, a często nawet numery banknotów.... nie ma szans an taki sam numer 🙂
Każdy banknot jest jedyny w swoim rodzaju w takim przypadku najlepsza będzie mediacja i zwrot kosztów .Negatywa nie dostaniesz to AL a tam sprzedawcy nie są oceniani.
Ten nominał nie jest taki drogi nie wiem za ile go sprzedałeś ale kupowałem ich trochę ostatnio na bazarze w cenach od 7-10 zł za stan 3 do 30-40 zł za st.1/1- .Możesz spróbować coś zdobyć dla niego ale wcześnie lepiej się dogadać i podesłać fotki proponowanych zamienników.
@pinsplash A to przepraszam, zapewne jest tak jak piszesz. Zupełnie u mnie brak tendencji do kolekcjonowania, jeśli tylko mam jakieś pieniądze to patrzę tylko jak je szybko wydać 🙂
@ALLEGRO_MEDIA, widzę, że skontaktowałeś się z nami mejlowo z prośbą o zwrot środków dla Kupującego. Na Twoją prośbę zwrot został zlecony.