anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Prosba o odblokowanie konta

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:40727775
#8 Zapaleniec

Witam, ze wzgledu na chwilowe problemy zdrowotne przez jakis czas mialam zalegle oplaty. Wlasnie zkstaly uregulowane i chcialabym wrocic do sprzedazy.

Jak dlugo bede czekac na odblokowanie tej mozliwosci?

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:40727775 Kwestie blokady konta możesz wyjaśnić jedynie w prywatnej korespondencji mailowej. Proszę, napisz do nas przez formularz kontaktowy. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec

Dziekuje za odpowiedz. Niestety moje konto wciaz jest zablokowane mimo informacji z maila ze powodem jest nieoplacony rachunek i ze po oplaceniu blokada zostanie zdjeta automatycznie. Mamy juz srode, platnosc blikiem poszla w sobote. Prosze o pomoc, pisalam maila juz w niedziele i brak odzewu. Jestem stala uzytkowniczka programu smart rowniez na allegrolokalnie a przez zablokowana sprzedaz nie moge korzystac z jego udogodnien przy sprzedazy rowniez na allegrolokalnie.

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:40727775 

na publicznym forum nie udzielamy pomocy w temacie blokady konta, wszelkie pytania proszę kieruj mailowo.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec

Przeciez chociazby w tej nitce, okolo miesiac temu nie mieliscie problemu w pomocy w podobnej sytuacji.

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/sprzedaj%C4%85cy-o-allegro-lokalnie/zablokowana-sprzeda%C5%BC/td-p...

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:40727775 Nie- w wątku, który wkleiłeś również informujemy o kontakcie przez formularz. Pamiętaj również, że blokady są różne. Nie mamy pełnego wglądu w szczegóły. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec

Minely juz ponad 2 tygodnie os uregulowania moich zaleglosci, jak dlugo mam czekac na odblokowanie konta lub jakakolwiek odpowiedz na maile?

Jestem aktywna uzytkowniczka programu smart - nie moge korzystac z pelni jego mozliwosci przez blokade sprzedazy.

W mailu w momencie zablokowania konta zostalam poinformowana ze blokada zostanie zdjeta gdy ureguluje zaleglosci. O co tu do cholery chodzi ?

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:40727775 

Dostałaś przecież od nas maila dzisiaj, że przywróciliśmy pełną aktywność Twojego konto. I zachęcam w przyszłości kierować swoje pytania mailowo, pisaliśmy na forum wielokrotnie, że w temacie blokad nie udzielamy tu wyjaśnień.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów