Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Widziałem że problem się pojawiał już, ale teraz trafił na mnie i nie mam pojęcia co dalej.
Dziś miałem do wygenerowania dwie etykiety, jedna została stworzona poprawnie, druga zgłosiła błąd:
"Wystąpił błąd podczas tworzenia etykiety. Zweryfikuj poprawność danych, wracając do poprzedniego kroku."
Dane wyglądają ok.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ , wiecie coś na ten temat czy dalej z tym walczycie?
Rady są nietrafione. Na 4 przeglądarkach to samo:
":Wystąpił błąd podczas tworzenia etykiety. Zweryfikuj poprawność danych, wracając do poprzedniego kroku."
Widzę że brak check boxa przy wzmiance o regulaminie. Naprawiajcie!
U mnie też taki sam problem...
Witam dlaczego nie mogę wygenerować etykiety na paczkomat na allegro lokalnie?
Prawdopodobnie jakaś awaria systemu. Ja też nie mogę wygenerować etykiety, wyskakuje komunikat: "Wystąpił błąd podczas tworzenia etykiety. Zweryfikuj poprawność danych, wracając do poprzedniego kroku.". Pozostaje cierpliwie czekać.
Mam ten sam problem.
Wystąpił błąd podczas tworzenia etykiety. Zweryfikuj poprawność danych, wracając do poprzedniego kroku.
Zrobiłem też według wskazówki że incognito i ciasteczka wykasowane i też nic nie pomaga
Nie pomaga, jakaś awaria.
Ewidentnie padł im serwer i cała Polska stoi 😄 bo Internal Server Error 500 oznacza brak połączenia z serwerem ale jak zwykle allegro śpi a kontak telefoniczny działa po 2 dniach porażka.
@deser69 Internal Server Error 500 nie oznacza braku połączenia z serwerem, tylko wewnętrzny błąd serwera.
Dzień dobry, ma to samo , sprawdź poprawnosc danych przy generowaniu etykiety inpost .
Mamy ten sam problem, magazyn od 7 rano czeka na etykiety.
"brawo" Allegro
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
kiedy zostanie ogarnięty ten bajzel?!?
@m.milek Bajzel nie zależy od Allegro, InPost nawala ostatnio przynajmniej raz w tygodniu.
Cześć. Dostaliśmy informację od InPost o występujących problemach z generowaniem etykiet nadawczych - trwają pracę nad ich rozwiązaniem. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację i prosimy o cierpliwość
Dzwoniłem do inpost mówią ze trwają prace nad przywróceniem funkcjonalności. Dobrze ze chociaż ktoś z moderatorów się w końcu odezwał
"Dostaliśmy informację od InPost o występujących problemach z generowaniem etykiet nadawczych".
Brawo za odkrywczą informację, nawet Pani nie wie jak to nam sprzedawcom pomogło...mi np. jeszcze bardziej podnieść ciśnienie. Dlatego też bez zwłoki udaję się do pokoju kontemplacji.
Wystąpił błąd podczas tworzenia etykiety. Zweryfikuj poprawność danych, wracając do poprzedniego kroku.
Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu jak najszybciej wszystkie dane są prawidłowe.
Witam nie mogę utworzyć etykiety do wysyłki paczkomatem. Dane są dobre . Co mogę zrobić ?
InPost nie działa
Cześć. Otrzymałam informację, że Menedżer Paczek już działa poprawnie. Dajcie proszę znać, czy możecie realizować zamówienia przez to narzędzie