Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uważajcie proszę na podejrzane wiadomości w języku angielskim i osoby próbujące podjąć kontakt poza Allegro.
Właśnie „klient” chciał mnie wrobić we wzorcowe oszustwo, nieco przypominające tzw. przekręt nigeryjski, który polega na wyłudzeniu pieniędzy.
Wklejam nazwę tegoż „klienta”:
[edycja]
Czy ktoś miał podobną sytuację? Zastanawia mnie skala problemu.
Jeśli masz podstawy to zgłoś problem bezpośrednio do allegro by mu zablokowali konto.
@EURO-SERWIS1 dziękuję! To konto także zablokowaliśmy za próbę zakupu poza Allegro.
Widziałem Twoje ogłoszenia w allegrolokalnie.pl. Czy nadal masz to dostępne na sprzedaż? Po prostu napisz do mnie na
Client:88686383
aby uzyskać najlepszą ofertę.
Ewidentny wał zgłaszaj takie do allegro.
Witam, jestem zainteresowany kupnem tego przedmiotu od ciebie, czy nadal masz go na sprzedaż, uprzejmie skontaktuj się ze mną na
angelalarry50007@gmail.com
w celu dalszej rozmowy. Przepraszam, pracuję jako kapitan statku i jestem na długim podróż mam dostęp tylko do mojego adresu e-mail
Client:88536300
KUPUJĄCY
@EURO-SERWIS1 pisz w jednym wątku
czy nadal masz go na sprzedaż, skontaktuj się ze mną pod adresem
Client:88746598
lenajakub0101@gmail.com
@EURO-SERWIS1 napisz to w jednym poście a nie zaśmiecasz forum 😞
Witam Czy twój przedmiot jest nadal dostępny w sprzedaży? jeśli tak, proszę odpowiedzieć na mój poprzez mielin763@gmail.com
do dalszej rozmowy
Client:98155487
KUPUJĄCY
Witam. Czy nadal masz swój przedmiot dostępny w sprzedaży, czekając na odpowiedź bezpośrednio na mój e-mail tylko na mmarius6010@gmail.com.
po prostu odpowiedz na mój e-mail bezpośrednio. Będę bardzo zadowolony, aby zobaczyć odpisać. Pozdrowienia
Client:98245688
KUPUJĄCY
Witam. Czy nadal masz swój przedmiot dostępny w sprzedaży, czekając na odpowiedź bezpośrednio na mój e-mail tylko na mmarius6010@gmail.com po prostu odpowiedz na mój e-mail bezpośrednio. Będę bardzo zadowolony, aby zobaczyć odpisać. Pozdrowienia
Client:98245688
KUPUJĄCY
Jestem zainteresowany natychmiastowym zakupem tego produktu. odpowiedz mi na e-mail: tomwill3948384858484933964@gmail.com
Client:98584585
KUPUJĄCY
czy nadal jest na sprzedaż, oddzwoń na moją pocztę dawjul81@gmail.com
Client:98602984
KUPUJĄCY
Jestem zainteresowany natychmiastowym zakupem tego produktu... odpowiedz mi na e-mail: tomwill3948384858484933964@gmail.com
Client:99320201
KUPUJĄCY
Jestem zainteresowany natychmiastowym zakupem tego produktu... odpowiedz mi na e-mail: tomwill3948384858484933964@gmail.com
Client:99401109
KUPUJĄCY
@EURO-SERWIS1 dziękuję za Twoje zgłoszenia! Na przyszłość proszę pisz w jednym wątku, będzie mi znacznie łatwiej 🙂 Wszystkie konta są już zablokowane. Miłej soboty!
Czy nadal masz na sprzedaż? Odpowiedz mi z powrotem na adres obarzanekmaria0@gmail.com. Czekaj na wiadomość e-mail z odpowiedzią. Pani Obarzanek Maria
Dostałem wczoraj taką wiadomość, wcześniej do mnie pisał Kuma James.
@wieslaw_68 @Możesz zgłosić przez ten formular
Lub Czat allegro
https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=ad72cbbb-fdaf-464c-8e73-b594ab339c50
@wieslaw_68 bardzo dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.