Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Czekam już ponad tydzień na weryfikację konta w celu wypłacenia środków. Wysłałem do allegro dowód. Ponadto wysłałem im 1,01 zł które wymagają oraz opłaciłem z góry prowijze 19 zł za sprzedaż, a środków nadal nie można wypłacić. Ktoś pomoże
@Oczkozsz przesłałam Twoje zgłoszenie do konsultacji. Wkrótce wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 🙂
Dziękuję, ze Pani zajęła się tym tematem. Bardzo mi zależy. Dowodu mojego nadal nie zweryfikowali, podobnie z wpłata. Mam nadzieję, że Pani interwencja pomoże w tej sprawie. Życzę wszystkiego dobrego ! Pozdrawiam
@Oczkozsz otrzymałam informację, że Twoje konto do wypłat zostało już aktywowane. 🙂
Dziękuję, że Pani mi pomogą. Szybko, sprawnie. Pozdrawiam!
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_również proszę o pomoc w tym temacie
@19Stanislaw52 napisz proszę kiedy wykonałaś przelew weryfikacyjny? Jeśli było to wcześniej, niż trzy dni robocze temu, prześlij potwierdzenie przelewu za pomocą tego formularza.
Proszę o pomoc w podobnej sprawie
@JackMiell jak długo czekasz na weryfikację konta?
od 12/07/2024
U mnie jest trochę inna sytuacja. Mam rachunek bankowy firmowy do karty z ograniczonym dostępem. Na Allegro Lokalne wstawiłem przedmiot, który został kupiony, a płatność przez kupującego poszła przez PayU. PayU poprosiło o weryfikacje konta przez przelew zwrotny 1.01 zl. Ponieważ jak wspomniałem mam ograniczony dostęp do rachunku bankowego karty, skorzystałem z wysłania do PayU druku pocztowego zgodnie z informacją podaną w zakładce. Po kilku dniach dowiedziałem się od księgowej, że wpłata wróciła, czyli rozumiem, że weryfikacja w PayU jest pozytywna. i Dalej pieniądze wiszą w Allegro .Po skontaktowaniu się z PayU otrzymałem wiadomość , żeby skontaktować się z Allegro w tej sprawie. Nadmienię , że moje dane w Allegro są zgodne z danymi przypisanymi do karty, którą od wielu lat płacę za zakupione rzeczy. Rozumiem PayU jak i Allegro, że podchodzą bardzo szczegółowo do weryfikacji operacji finansowej w celu zachowania bezpieczeństwa. 15/07 robiłem zwrot zakupionego przedmiotu, podałem nr. rachunku do zwrotu środków przypisany do karty i pieniądze trafiły na to konto bez problemu.
Za zwrot zakupionego przedmiotu na rachunek przypisany do karty przyszedł 20.06.2024, w banku jest informacja kto dokonał zwrotu _Allegro Poznań
Czy może mi pani pomóc. Od 1,5 miesiąca nie można zweryfikować konta. To jakiś obłęd. Albo wpłata trafia na złe konto payU albo na przelew 24. Non stop jest źle ja już tracę cierpliwość
@ReniaTro przykro mi, ale muszę poprosić Cię jeszcze o cierpliwość. Widzę, że prowadzisz już korespondencję e-mail w tej sprawie. Poproszę o możliwie szybką odpowiedź dla Ciebie, ale nic więcej nie mogę zrobić.
@ReniaTro wypłaty od operatora PayU są już aktywne 🙂
Czy dało by radę sprawdzić także moje konto zależy mi na czasie
@karina_32 kiedy dokładnie rozpoczęłaś proces weryfikacji swojego konta do wypłat?
W środę
@karina_32 weryfikacja konta do wypłat w PayU może potrwać do 3 dni roboczych, więc jeśli sytuacja nie zmieni się w poniedziałek do końca dnia, napisz tutaj proszę ponownie. Wówczas będziemy działać.
I nadal nic nie odblokowane PayU.
@karina_32 sprawdzimy status weryfikacji Twojego konta i wrócę do Ciebie z informacjami.